FITNESS

Αυτές είναι οι πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για να χάσεις κιλά

Τρεις ασκήσεις που θα κάωουν το ενοχλητικό λίπος
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτές είναι οι πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για να χάσεις κιλά
Φωτογραφία από τον χρήστη Karolina Grabowska στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγο η καραντίνα, λίγο κανένα κιλό πιυ μπορεί να ξέμεινε από τις γιορτές, σίγουρα θα θέλεις να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ώστε να βρεις πάλι τη φόρμα σου και να προετοιμαστείς για την άνοιξη και τα λιγότερα ρούχα.

Εκτός όμως από το φαγητό, θα πρέπει να δώσεις βάση και στην άσκηση, ώστε να εξαφανίσεις το περιττό λίπος που σε ενοχλεί. Υπάρχουν μάλιστα κάποιες ασκήσεις που είναι ο ιδανικός σύμμαχος σε αυτήν την προσπάθεια, καθώς είναι οι καλύτερες για την απώλεια κιλών.

Burpee

Μπορεί να μοιάζει δύσκολη, αλλά σίγουρα είναι μια άσκηση που θέλει χρόνο μέχρι να μάθεις να την κάνεις σωστή και να την βγάζεις όλη μέσα σε επαναλήψεις. Τα αποτελέσματα της όμως, είναι πραγματικά θεαματικά για το σώμα σου. Τα πόδια σου θα γίνουν ακόμα πιο υπέροχα, ενώ όλο το σώμα θα σφίξει. Είναι μια άσκηση που συνδυάζει την αύξηση αντοχής με την γρήγορη καύση λίπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2 σετ από 7 επαναλήψεις, 3-4 φορές την εβδομάδα είναι ότι καλύτερο για να δεις αλλαγή.

Πλειομετρικές ασκήσεις

Είναι ασκήσεις που συνδυάζουν την αύξηση της δύναμης με την ταχύτητα και φυσικά συμβάλλουν στην καύση λίπους, ενώ 15 επαναλείψεις για 4-5 φορές την εβδομάδα είναι η ιδανική συχνότητα για να δεις το θαύμα να συμβαίνει.

Skier ABS

Είναι η καλύτερη άσκηση για σύσφιξη στο στομάχι, ενώ λόγω της δυναμικής της γυμνάζει παράλληλα ολόκληρο το σώμα. Επανέλαβε 2 σετ από 5 φορές για την κάθε πλευρά, 3-4 φορές την εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
10 / position1: 491 / position2: 898
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb