ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια μπορεί να παρατήσουν την σύντροφο τους ανά πάσα στιγμή

Είναι λίγο πιο τρελά και έχουν απρόσμενες αλλαγές στα θέλω τους
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα ζώδια μπορεί να παρατήσουν την σύντροφο τους ανά πάσα στιγμή
Φωτογραφία από τον χρήστη RODNAE Productions στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτά τα ζώδια πρέπει να τα προσέξεις γιατί μπορεί εκεί που δείχνουν ερωτευμένα και χαρούμενα, μπορεί ξαφνικά να φρικάρουν και να σε αφήσουν στα κρύα του λουτρού, χωρίς κάποια επαρκή εξήγηση. Είναι καλό να κρατάς μια πισινή αν βγαινείς με κάποιο από αυτά, γιατί όσο γλυκό και καλό μπορεί να δείχνει, τόσο αδιάφορο και απόμακρο μπορεί να γίνει.

Κριός

Ατίθασος, φλογερός, παθιασμένος και εκδηλώτικος, δεν αντέχει την απιστία, ενώ προτιμά τις εφήμερες σχέσεις γιατί δε θέλει ευθύνες και υποχρεώσεις. Φλερτάρει αρκετά και αν και πολύ ζηλιάρης, όταν αγαπάει το κάνει με όλην του την καρδιά. Αν όμως καταλάβει ότι πας να παίξεις μαζί του, τότε θα νευριάσει πολύ. Βέβαια δίνει δεύτερες ευκαιρίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμος

Είναι ένα άκρως κοινωνικό ζώδιο, που πολλές φορές παρεξηγείται για τον ανοιχτό χαρακτήρα του. Δεν αντέχει την ζήλια και φλερτάρει πολύ ακόμα και όταν έχει σχέση. Είναι επιφανειακός και επιπόλαιος στον έρωτα, ενώ αν απιστήσεις θα ανταποδώσει με μεγάλη ευκολία και χωρίς τύψεις.

Καρκίνος

Είναι ρομαντική ψυχή και θέλει την αγάπη και την τρυφερότητα. Είναι όμως και πολύ ανασφαλής, καχύποπτος και αν πληγωθεί σε μια σχέση θα απαντήσει με απιστία. Φροντίζει πολύ την σχέση του και είναι εκεί, όμως αν του κάνεις κάτι και στεναχωρεθεί θα κλειστεί στον εαυτό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
6 / position1: 364 / position2: 739
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb