THINK

Το αψεγάδιαστο σώμα της Kendall Jenner, o χαμός στα social media και το Photoshop

Οι φωτογραφίες που λάτρεψαν οι φαν και όμως δημιούργησαν μια σειρά από προβληματισμούς
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το αψεγάδιαστο σώμα της Kendall Jenner, o χαμός στα social media και το Photoshop

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το είδες, το είδαμε κι εμείς. Οι φωτογραφίες της Kendall Jenner προκάλεσαν εγκεφαλικό.

Το σώμα της άγγιζε την τελειότητα, τόσο που, τις έβλεπες και τις ξαναέβλεπες και έλεγες πώς γίνεται να είναι τόσο τέλεια; E μάλλον, δεν γίνεται.

Το... όλο δράμα ξεκίνησε αφού το μοντέλο πόσταρε μια εικόνα από τη φωτογράφηση για τη συλλογή Skims Valentine της Kim Kardashian και μοιράστηκε και άλλες, αντίστοιχες φωτογραφίες της φορώντας το "micro thong" στα social media.

Οι εικόνες της προβλημάτισαν πάρα πολύ κόσμο που αναρωτήθηκε αν είναι ρετουσαρισμένες, και κατά πόσο αυτή η εικόνα αφενός είναι αληθινή, αφετέρου κατά πόσο είναι ρεαλιστική και κυρίως, τι ακριβώς προκαλεί στα νεότερα κορίτσια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Oι γραφίστες άρχισαν να ποστάρουν τη φωτογραφία δείχνοντας τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως η φωτογραφία είναι επεξεργασμένη, και όχι μόνο η φωτογραφία, αλλά και τα βίντεο!

Τα πρότυπα που μοιάζουν με κούκλες εργοστασίου, το σώμα που δεν έχει ούτε μία ατέλεια, και οι τεράστιες ανασφάλειες που δημιουργεί στις έφηβες που κοιτούν το δικό τους σώμα στον καθρέφτη και απογοητεύονται. Ναι η Kendall Jenner έχει ένα ψηλόλιγνο σώμα, όμως δεν είναι όπως το βλέπουμε σε αυτές τις φωτογραφίες. Κάθε σώμα έχει ατέλειες, και η Kendall που από τη φύση της έχει ένα υπέροχο σώμα, νιώθει τόσο ανασφαλής που, ακόμη κι αν είναι top model, ρετουσάρει τις φωτογραφίες της. Μην ακολουθήσεις όμως το παράδειγμά της. Γίνε καλύτερη από αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
4 / position1: 243 / position2: 855
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb