ΔΙΑΤΡΟΦΗ

5 κόλπα των celebrities για να χάσουν κιλά

Είναι εγγύηση αυτές οι συμβουλές, και θα το διαπιστώσεις αν τις ακολουθήσεις
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
5 κόλπα των celebrities για να χάσουν κιλά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν κάποιοι ξέρουν από καλή διατροφή και fitness hacks αυτοί είναι οι διάσημοι αφού έχουν παρέα τους τους καλύτερους επαγγελματίες. Ας κλέψουμε κανένα κολπάκι, τι λες;

Όλα από λίγο, όλα με μέτρο

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Jennifer Hudson έχασε 80 κιλά και τα κράτησε για οκτώ χρόνια. Το μυστικό της είναι ο έλεγχος της μερίδας. "Εάν ακολουθείτε μια αυστηρή δίαιτα που λέει ότι δεν θα πρέπει να τρώτε υδατάνθρακες ή κάτι άλλο, το σώμα σας δεν θα λειτουργεί όπως θα έπρεπε", είπε. "Ξέρω τώρα ότι μπορώ να φάω ό, τι θέλω και να χάσω ή να διατηρήσω το βάρος μου. Πρόκειται για μερίδες και ισορροπία."

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Hudson (@iamjhud)

Κάνε γυμναστική, αλλά μόνο ό,τι σου αρέσει

Μην μπεις σε καμία περίπτωστη στη διαδικασία να τυραννιέσαι με μια ρουτίνα γυμναστικής που απλώς απεχθάνεσαι. Ούτε καν, κάτι που δεν σου πολυαρέσει. Το έχουν πει άλλωστε και οι ειδικοί πως η μόνη γυμναστική που θα μείνεις πιστή σε αυτήν, είναι αυτλη στην οποία θα είσαι συνεπής. Στο λέει και η Jordin Sparks, η τραγουδίστρια που τα τελευταία χρόνια, έχει επικεντρωθεί στο να κάνει τον εαυτό της πιο υγιή, χάνοντας 50 κιλά σε ενάμιση χρόνο! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jordin Sparks Thomas (@jordinsparks)

Αντίο ζάχαρη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Missy Elliott έχασε πρόσφατα 30 κιλά και έγραψε στο Instagram μερικά μυστικά της. Πολύ νερό, καθόλου ζάχαρη! "Έχουν περάσει 4 μήνες όπου ήπια μόνο νερό χωρίς άλλους χυμούς ή σόδα, κοψα το ψωμί και ένας θεός ξέρει πόσο δύσκολο ήταν  για μένα!" Η προσπάθεια όμως απέδωσε και η ίδια χαίρεται...

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Missy Elliott (@missymisdemeanorelliott)

Δεν είναι δίαιτα, είναι πλέον η ζωή σου

Όταν η Melissa McCarthy προετοιμαζόταν για την ταινία Spy, έχασε λίγο από το επιπλέον βάρος που είχε χωρίς καν να το καταλάβει. Δεν έκανε υπερβολές, αλλά άλλαξε πολλά στη διατροφή της. Η κωμικός ανακάλυψε ότι ήταν ένας πολύ καλός τρόπος να προσεγγίσει την απώλεια βάρους της - σαν να είναι πλέον μέρος της ζωής της. "Η διατροφή μπορεί να γίνει κομμάτι της ζωής σου και δεν είναι τόσο άκαμπτη όσο μια δίαιτα και γι 'αυτό λειτούργησε", είπε στο Life & Style.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissa McCarthy (@melissamccarthy)

Γίνε κολλητή με την πρωτεϊνη

Πρόσεξε όμως, δεν εννοούμε όλα τα περίεργα σκευάσματα. Εννοούμε να ενισχύσεις τα γεύματά σου με τις τροφές εκείνες που σε χορταίνουν αλλά δεν σου προσθέτουν έξτρα θερμίδες. Η Kim Kardashian έχασε το βάρος της τελευταίας εγκυμοσύνης της προσθέτοντας μια γενναία ποσότητα πρωτεΐνης στη διατροφή της. Έτρωγε τροφές πλούσες σε πρωτεΐνη σε κάθε γεύμα, κάτι που τη βοήθησε να μείνει χορτάτη και αποτρέποντας το τσιμπολόγημα!  

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 223 / position2: 5106
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb