ENTERTAINMENT

5 ταινίες εκδίκησης που πρέπει να δεις

Για να ανάψουν τα αίματα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
5 ταινίες εκδίκησης που πρέπει να δεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είπε κάποτε ο Khan Noonien Singh, «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται καλύτερα κρύο» και ο κινηματογράφος είναι γεμάτος ιστορίες όπου η εκδίκηση και η τιμωρία σερβίρονται σε μεγάλες δόσεις.

CARRIE (1976)

Η Κάρι του πρωτότυπου τίτλου είναι μια ντροπαλή κοπέλα που την κοροϊδεύουν οι συμμαθήτριές της. Δεν γνωρίζουν όμως τις κρυφές, παραψυχολογικές της ικανότητες, που θα την οδηγήσουν σε μια δαιμονιακή έκρηξη και σε τεράστιες δολοφονίες.

MAD MAX (1979)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στοιχειωμένος από το ταραχώδες παρελθόν του, ο Mad Max πιστεύει πως ο καλύτερος τρόπος να επιβιώσεις είναι να περιπλανιέσαι μόνος. Παρόλα αυτά, θα ακολουθήσει μια ομάδα που προσπαθεί να δραπετεύσει στην Άγονη Γη, σε ένα Πολεμικό Καραβάνι που το οδηγεί η αρχηγός τους.

BRAVEHEART (1995)

Ο αγώνας του Σκωτσέζου εθνικιστή Γουίλιαμ Γουάλας κατά του αγγλικού θρόνου, στα τέλη του 14ου αιώνα. Η σπίθα που βάζει τη φωτιά της αντίστασης απέναντι στον τύραννο, οι θρύλοι γύρω από την προσωπικότητα, τα πολιτικά παιχνίδια και η ηρωική κατάληξη. 

MEMENTO (2000)

Στην προσπάθεια του να εξιχνιάσει το έγκλημα και να βρει το δολοφόνο της συζύγου του, οι προσωπικές του σημειώσεις του πρωταγωνιστή είναι οι μόνες που εμπιστεύεται καθώς τα άτομα που συναντά μπορεί να θέλουν να εκμεταλλευτούν το πρόβλημά του.

OCEAN’S ELEVEN (2001)

Όταν ο Ντάνιελ Όσιαν αποφυλακίζεται, έχει ήδη στο μυαλό του το επόμενο κόλπο. Ο στόχος του Ντάνι είναι τρία καζίνο του Λας Βέγκας. Υπάρχουν τρεις κανόνες της συμμορίας. Πρώτον να μη χυθεί αίμα. Δεύτερον να ληστεύουν μόνο όσους το αξίζουν. Τρίτον να το κάνεις σαν να μην έχεις τίποτα να χάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
11 / position1: 245 / position2: 637
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb