ΥΓΕΙΑ

Τρία πράγματα που πρέπει να ξέρεις αν έχεις πολλούς ερωτικούς συντρόφους

Για να ξέρεις τι να περιμένεις
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τρία πράγματα που πρέπει να ξέρεις αν έχεις πολλούς ερωτικούς συντρόφους
Φωτογραφία από τον χρήστη Daria Shevtsova στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σeξ μπορεί όσο περνούν τα χρόνια να γίνεται μια όλο και πιο απενοχοπιημένη δραστηριότητα, όμως η κοινώνια αντιμετωπίζει ακόμα κάποια προβλήματα στην αποδοχή του γεγονότος ότι και οι γυναίκες μπορούν να έχουν πολλούς παρτενέρ για την πράξη αυτή, χωρίς να έχουν κάποια αποκλειστική σχέση.

Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, αξίζει να γνωρίζεις τρία πράγματα ώστε να είσαι πάντα ο εαυτός σου και να μην σκεφτείς ποτέ να σε αλλάξεις, επειδή ο κόσμος έχει ανόητα στερεότυπα.

Οι γυναίκες το θέλουμε όσο και οι άνδρες

Το λέει και η επιστήμη άλλωστε, καθώς μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Personality and Social Psychology, αναφέρει ότι οι άντρες σε μακροχρόνιες σχέσεις υποτιμούν την ερωτική επιθυμία των συντρόφων τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σeξ σου κάνει καλό, όσο κι αν έχεις «μεγαλώσει»

Σύμφωνα με σχετική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό The Journal of Health and Social Behaviour, αποκαλύφθηκε ότι οι γυναίκες μεταξύ 57 και 85 ετών που έκαναν έpωτα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μέχρι μεγάλη ηλικία, μείωσαν τις πιθανότητες για υψηλή αρτηριακή πίεση.

Επιπλέον, όπως δήλωσε η συγγραφέας της μελέτης Hui Liu δήλωσε πως μια δραστήρια εpωτική ζωή μπορεί να βελτιώσει σημαντικά «τόσο τη διανοητική όσο και τη σωματική υγεία.

Δεν υπάρχουν τόσο πολλές στάσεις όσες νομίζεις

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι στην πραγματικότητα υπάρχουν μόνο 6 στάσεις για σeξ που χρησιμοποιούν όλα τα ζευγάρια και αυτές είναι η ιεραποστολική, το cowgirl, το reverse cowgirl, στα τέσσερα, το spooning και στα όρθια. Οι υπόλοιπες είναι στην ουσία παραλλαγές των παραπάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
7 / position1: 484 / position2: 764
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb