ΜΑΛΛΙΑ

Mια χρωματολόγος σου εξηγεί γιατί δεν πρέπει να βάφεις μόνη τα μαλλιά σου

Τώρα που ίσως να φοβάσαι να πας στο κομμωτήριο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Mια χρωματολόγος σου εξηγεί γιατί δεν πρέπει να βάφεις μόνη τα μαλλιά σου
Photo by Maria Orlova from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορούμε όλοι να παραδεχτούμε ότι τα μαλλιά μας φαίνονται λίγο διαφορετικά από τότε που το lockdown έγινε μέρος της ζωής μας. Τα βάφουμε πιο σπάνια, κουρευόμαστε λιγότερο, γενικώς έχουμε χάσει το hair mojo μας.

Μην αναφέρουμε πως πολλές από εμάς αρχίζουμε να μοιάζουμε πολύ με τη Μόνικα Γκέλερ όταν επισκέφθηκε τα Barbados. Άλλες λοιπόν πρέπει να βάψουν ρίζα, άλλες, επειδή έχουν να κάνουν καιρό ρεφλέ, το ξανθό έχει γίνει πορτοκαλί, άλλες δεν μπορούν να κρύψουν τις γκρίζες τριχούλες, ε δεν μας λες και στα καλύτερά μας.

Πολλές από εμάς μπήκαμε στον πειρασμό να βάψουμε τα μαλλιά μας στο σπίτι, αλλά οι κομμωτές αποτρέπουν τις πελάτισσές τους να το κάνουν αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H κομμώτρια και χρωματολόγος Cork Kate O'Brien από το A Cut Above λέει:

"Oι άνθρωποι που χρησιμοποιούν βαφές από το κουτί που αγόρασαν από το σούπερ μάρκετ και το κάνουν αυτό για χρόνια είναι εντάξει, αλλά αν δεν το έχετε κάνει ποτέ, τότε μην το κάνετε. Αν έχετε επενδύσει πολύ χρόνο και χρήματα στα μαλλιά σας και κάτι πάει στραβά, είτε στο πόσο σκούρο βγει το μαλλί σας, είτε στο πόσο άσχημα βάλετε τη βαφή μπορεί να είναι κάτι που δύσκολα διορθώνεται, θα κοστίσει χρήματα και κυρίως δεν ξέρουμε πόσο θα ταλαιπωρηθούν τα μαλλιά σας".

"Στο κομμωτήριο δεν βάζουμε ποτέ μόνο ένα χρώμα βαφής. Πάντοτε μπλέκουμε τις αποχρώσεις, για να βγει σωστά το χρώμα που ταιριάζει σε σένα και μόνο. Είναι λογικό οι βαφές να μην μπορούν να έχουν τόσες αποχρώσεις ειδικά στα ράφια του σούπερ μάρκετ".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
6 / position1: 214 / position2: 721
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb