FITNESS

Το καλύτερο πρόγραμμα καύσης λίπους από την Ελένη Πετρουλάκη

Πως θα κάνεις το σώμα σου ακόμα πιο ωραίο και δυνατό
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το καλύτερο πρόγραμμα καύσης λίπους από την Ελένη Πετρουλάκη
GIF via GIPHY

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι μια από τις καλύτερες fitness instagramers για να ακολουθείς, καθώς πέρα από τα τέλεια προγράμματα ασκήσεων που παρουσιάζει, δίνει σωστά tips για την διατροφή και την ψυχολογία, ώστε η αλλαγή να γίνει πιο ουσιαστική και να ξεκινά από μέσα προς τα έξω.

Σαν μια επαγγελματίας με μεγάλη και αξιοσέβαστη καριέρα στον χώρο της γυμναστικής, ξέρει ότι θέλει κόπο και χρόνο για να βελτιώσει κάποιος την εικόνα του και την δύναμη των μυών του και ότι σαφώς, πέρα από την σκληρή προπόνηση πρέπει να φροντίζει και ένα σύνολο πραγμάτων που θα τον φέρνουν καθημερινά όλο και ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο του.

Πρόσφατα, η γυμνάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram όπου δείχνει ένα σύντομο πρόγραμμα με συνδυασμούς ασκήσεων για ενδύναμωση και καύση, χρησιμοποιώντας μόνο το βάρος του σώματος.

Μπορείς λοιπόν να το δοκιμάσεις και εσύ, σιγά σιγά, αλλά με συνεπεία και θα δεις όντως μικρές αλλαγές να συμβαίνουν στο σώμα, όσο περισσότερο το κάνεις. Φυσικά, αν έχεις το οποίοδήποτε θέμα υγείας, καλό θα είναι να συμβουλευτείς τον γιατρό σου, ώστε να σου προτείνει και το πρόγραμμα γυμναστικής που μπορεί να σου ταιριάζει καλύτερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Petroulaki 🇬🇷 (@elenipetroulaki)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
2 / position1: 633 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb