ENTERTAINMENT

Η σειρά της Amazon που πρέπει να δεις αν σου άρεσε το «Lost»

Και όχι μόνο...
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Η σειρά της Amazon που πρέπει να δεις αν σου άρεσε το «Lost»
@amazon.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To «Lost» ήταν μια από τις σειρές που έστρεψε το κοινό στην τηλεόραση. Δημιούργησε ένα τεράστιο fanbase και παρόλο που στο τέλος δεν παρέδωσε αυτό που υποσχέθηκε η περιμέναν οι περισσότεροι, παρέμεινε μια σειρά αναφοράς και για το είδος της αλλά και γενικότερα.

Σε αυτή την σειρά έχει αναφορές η σειρά του Amazon που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Δεκέμβριο. Το «The Wilds» μοιάζει σε πολλά με το «Lost», αλλά όχι σε όλα. Μια ομάδα εφήβων κοριτσιών ξυπνάει σε ένα απομονωμένο νησί, μετά από αεροπορικό δυστύχημα. Το ζήτημα της επιβίωσης είναι το πρώτο που πρέπει να αντιμετωπίσουν. Αλλά όσο ψάχνουν, βρίσκουν ότι υπάρχουν περισσότερα πράγματα στο νησί, αλλά και στο γιατί βρίσκονται εκεί που βρίσκονται...

Πιο «Lost» δεν γίνεται. Οι ιστορίες των ηρωίδων που τους ακολουθούν μέχρι το νησί, είναι κάτι που έχει πολλές ομοιότητες. Ωστόσο οι ομοιότητες είναι πιο εμφανείς στο concept και όχι στους χαρακτήρες. Όπως είπε η δημιουργός της σειράς, Sarah Streicher, εκτός από το «Lost», μια ακόμα πηγή έμπνευσης ήταν η σειρά «My So-Called Life», με πρωταγωνιστές τους τότε νεαρούς Claire Danes και Jared Leto.

Οι δημιουργοί της σειράς στέκονται περισσότερο στις έφηβες κοπέλες και στο πως το κοινό θα ταυτιστεί με καθεμιά από αυτές. Προσπαθεί να τους δώσει υπόσταση, ειδικά στο πως ακόμα και σήμερα τα νεαρά κορίτσια είναι υποτιμημένα αλλά και κακοποιημένα με διάφορους τρόπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σειρά τους δίνει λόγο, θάρρος, ορμή και δύναμη. Και μέσα από μια δύσκολη κατάσταση, αναγεννιούνται. Είναι σίγουρα μια σειρά που αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη και που θα πρέπει να δεις όχι μόνο αν σου άρεσε το «Lost» αλλά κι αν σου αρέσουν οι νεανικές περιπέτειες και οι ιστορίες ενηλικίωσης...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 715 / position2: 1392
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb