ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Όσα μπορούμε να μάθουμε από έναν Υδροχόο

Έχει ήδη ξεκινήσει η περίοδός του οπότε κράτα σημειώσεις
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Όσα μπορούμε να μάθουμε από έναν Υδροχόο
Photo by Octoptimist from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι μπορούμε να μάθουμε από έναν Υδροχόο;

Οι Yδροχόοι είναι γεμάτοι κρυμμένα θετικά χαρακτηριστικά. Ανθρωπιστές, στοργικοί και φιλικοί από τη φύση τους, είναι πολύ δημοφιλείς και αγαπητοί στους άλλους. Πολλές φορές όμως ένας Υδροχόος απογοητεύεται από τους ανθρώπους και απομακρύνεται διακριτικά. Έτσι, αν και μπορεί να έχουν πολλούς φίλους, πολλοί από αυτούς δεν θα είναι πραγματικά κοντά τους. 

Ένας Υδροχόος, επειδή παρατηρεί και προσέχει τους γύρω του, πιάνει εκείνα τα "vibes" που κάποιος άλλος θα αγνοούσε. Μάλιστα το μυαλό του είναι ανοιχτό και το ένστικτό του στα κόκκινα, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεται άψογα τι συμβαίνει ή τι θα συμβεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξέρει να αξιολογεί τους ανθρώπους και απεχθάνεται τους εγωκεντρικούς. Έτσι έχει το κεφάλι του ήσυχο. Εάν δεν μπορείτε να σέβεστε τα όριά του ή να προσπαθήσετε για τη φιλία του τότε πιθανότατα θα σας δείξει πως αυτή η σχέση δεν θα προχωρήσει.

Κάτι που ίσως θα πρέπει να θυμούνται όμως είναι πως η ειλικρίνεια τους μπορεί να μειώσει με δύο τρόπους. Εντός ορίων μπορεί η ειλικρίνειά τους να είναι καλή και σωστή, αλλά όταν πάει χέρι χέρι με την αναισθησία, μπορεί πραγματικά να βλάψει τους γύρω τους και να τους αποξενώσει από τους φίλους και τους αγαπημένους τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 62 / position2: 784
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb