BETTER LIFE

Αλλαξε τη ζωή σου σαν να κρατάς τηλεκοντρόλ

Όσα σου προτείνει ο Νικόλας Ουρανός, Life & Relationship Coach
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Αλλαξε τη ζωή σου σαν να κρατάς τηλεκοντρόλ
@lelia_milaya via Twenty20

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιος κρατάει το... τηλεκοντρόλ της επιτάχυνσής σου;

H ζωή έχει πολλά "προγράμματα" να σου δείξει, αλλά το κατάλληλο για εσένα, μπορείς να το επιλέξεις μονάχα εσύ πατώντας τη σωστή επιλογή στο... τηλεκοντρόλ! Σε ένα τηλεκοντρόλ που σου εμπιστεύεται το Σύμπαν και με το οποίο μπορείς να κόψεις και να ράψεις στα μέτρα σου όνειρα, σχέδια και στόχους. Δες πώς στο παρακάτω βίντεο που ετοίμασα:

Μπορείς να επιλέξεις να θρέψεις το πνεύμα σου με σκουπίδια, μπορείς να αφήσεις το τηλεκοντρόλ χωρίς μπαταρίες, μπορείς να το δώσεις σε άλλον, μπορείς να κάθεσαι και να κοιτάς απλά αδρανής. Και αφού περάσει η ώρα και τα χρόνια, απλά να παραπονιέσαι πως ήσουν καταδικασμένος και άτυχος γιατί δεν είδες τη ζωή που ήθελες. Την ίδια στιγμή που το τηλεκοντρόλ το είχες στα χέρια σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα κι αν σε ζαλίζουν οι πολλές επιλογές, το τηλεκοντρόλ αυτό είναι ένα μεγάλο δώρο. Όταν βρεις το σωστό... manual χρησιμοποίησής του στην υπεύθυνη γνώση και στη δέσμευση, θα συνειδητοποιήσεις πόσες χαρισματικές και ωφέλιμες λειτουργίες έχει για τη ζωή σου, ώστε όχι μόνο να είσαι ο θεατής αλλά αυτός που φτιάχνει και ζει το πρόγραμμα που διαλέγει.

Διάλεξε τα κουμπιά που θα ευθυγραμμίσουν τα θέλω σου με την ενέργειά σου, που θα σε βάλουν στο Vortex, ακόμα και αυτά που θα “παγώσουν” την εικόνα που δεν σου αρέσει και θα βάλουν όρια σε ανθρώπους και καταστάσεις.

Διάλεξε δύσκολα προγράμματα που σε ξεβολεύουν, που σε προκαλούν να μπεις στη δράση και να επιταχύνεις. Διάλεξε τις ασκήσεις που θα σε βάλουν στη δράση άμεσα.

Βρες τον κατάλληλο “οδηγό προγράμματος”, τον κατάλληλο πιστοποιημένο coach, που θα σε βοηθήσει να πλοηγηθείς με ασφάλεια και να διαλέξεις τελικά το πρόγραμμα που είναι για τη δική σου ζωή.

Αν βαρέθηκες, λοιπόν, το ίδιο πρόγραμμα, έχει έρθει η ώρα να πάρεις το τηλεκοντρόλ των αποφάσεων στο χέρι και να αλλάξεις… κανάλι!

Νικόλας Ουρανός, PCC
Professional Certified Life & Relationship Coach by International Coaching Federation
Βραβευμένος συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα, Ομιλητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
7 / position1: 74 / position2: 802
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb