ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ

Φοβάμαι να κάνω το εμβόλιο: Eμένα μου λες;

Έχεις κάτι που σε προβληματίζει; Στείλε τώρα στο [email protected]
Γράφει η Βικτώρια
Φοβάμαι να κάνω το εμβόλιο: Eμένα μου λες;
Photo by Khoa Võ from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νέα στήλη! 

Αγαπητή Βίκυ

Φοβάμαι να κάνω το εμβόλιο! Ξέρω πως σε 1-2 μήνες αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα πρέπει να σηκώσω το μανίκι μου. Αυτό μου προκαλεί μια υποσυνείδητη αγωνία, γιατί δεν ξέρω κανέναν που να το έκανε, οπότε δεν μπορώ να τον ρωτήσω, κι από την άλλη καταλαβαίνω πως πρέπει να το κάνω. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να νιώθω έτσι, αλλά όλοι στην παρέα μου είναι υπέρ και δεν φοβούνται, όμως εγώ το σκέφτομαι πολύ συχνά και φοβάμαι πως κάτι θα μου συμβεί. Είμαι στα καλά μου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γεια σου! Ο φόβος για το αγνώστο είναι φυσιολογικός και ναι δεν υπάρχει ακόμη κάποιος γνωστός σου που να έκανε το εμβόλιο αρά δεν μπορείς να συζητήσεις με κάποιον αυτή την εμπειρία. Όμως είναι η πρώτη φορά που θα εμβολιαστείς για κάτι; Εν προκειμένω, καλείσαι να κάνεις μια επιλογή που στηρίζεται σε επιστημονική έρευνα και εντατική δουλειά μηνών επειδή υπήρχε η θέληση και τα χρήματα για να γίνουν όλα πολύ πιο γρήγορα από ότι θα γινόταν συνήθως.

Επίσης, οι εμβολιασμοί έχουν ήδη ξεκινήσει και οι παρενέργειες που αναφέρονται είναι η εξαίρεση. Ο εμβολιασμός είναι η λύση για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα όπως ήταν και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν. Διαχρονικά με την επιστήμη βελτιώθηκε η ζωή μας και η επιστήμη τώρα έρχεται να καθαρίσει την παρτίδα για ακόμη μια φορά.

Δεν σου έλειψε να πας για μπεργκερ με τους φιλους σου και να μοιραστείτε τις πατάτες; Εμένα πολύ! Να εύχεσαι να είναι μόνο 1-2 μήνες ο χρόνος που θα περιμένουμε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
5 / position1: 51 / position2: 548
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb