ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα σημάδια που αποκαλύπτουν ότι δεν είναι ο άντρας της ζωής σου

Μπορεί να μην σου αρέσει αυτή η οπτική, όμως είναι η αλήθεια
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα σημάδια που αποκαλύπτουν ότι δεν είναι ο άντρας της ζωής σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι σχέσεις είναι περίεργες και απαιτητικές συνθήκες και πολλές φορές δημιουργούνται για τους λάθος λόγους και όχι από πραγματικό έρωτα και ενδιαφέρον, όπως θα έπρεπε. Για αυτό και εσύ, θα πρέπει να παρατηρήσεις τρία στοιχεία που θα σου δείξουν ότι μάλλον το ταίρι σου δεν είναι αυτό που ψάχνεις και θα καταλάβεις ότι μάλλον πρέπει να συνεχίσεις την ζωή σου διαφορετικά, μέχρι να βρεις τον άνθρωπο σου.

Είστε μαζί για τους λάθος λόγους:

Μπορεί να φρίκαρες επειδή όλοι σου οι φίλοι είναι ζευγάρια, να πιστεύεις ότι δε θα βρεις ποτέ κάποιον για να είστε μαζί και γενικά να μένεις σε αυτήν την σχέση γιατί νιώθεις ότι δεν έχεις άλλη επιλογη. Έχεις άλλη επιλογή και είναι στο χέρι σου το αν θα την ακολουθήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δικαιολογείς συνέχεια τη συμπεριφορά του:

Αυτός δεν κάνει ούτε τα βασικά, αλλά εσύ λες συνέχεια "έλα μωρέ, δεν πειράζει", τόσο στους φίλους σου που προσπαθούν να σου ανοίξουν τα μάτια, όσο και στον ίδιο τον εαυτό. Όταν κάποιος δεν σε σέβεται και κάνει πράγματα που σε ενοχλούν, δεν υπάρχει λόγος να είναι σύντροφος σου.

Λες ψέματα γι’ αυτόν:

Εσύ μπορεί να τον θέλεις, αλλά έχει χαρακτηριστικά που σε κάνουν να ντρέπεσαι για αυτόν, οπότε αρχίζεις τα ψέματα. Μπορεί να είναι ψέματα για την δουλειά του, για την ζωή του και για οτιδήποτε γενικά που τον αφορά, όμως πρέπει να καταλάβεις ότι ούτε εσύ τον έχεις αποδεχτεί πραγματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 423 / position2: 757
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb