ΤΑΞΙΔΙΑ

7 προφίλ στο Ελληνικό instagram που θα σε ταξιδέψουν

Εικόνες απίστευτης ομορφιάς, που μπορούν να σου χαρίσουν συναισθήματα!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
7 προφίλ στο Ελληνικό instagram που θα σε ταξιδέψουν
@ Simon Migaj

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Αρέσουν σε όλους, και σε όλες τις φάσεις της ζωής τους. Τα ταξίδια είναι κάτι που κανείς δε λέει όχι. Κάθε φορά που ανακαλύπτεις ένα καινούριο μέρος, η ψυχή σου γεμίζει με συναισθήματα. Κάθε φορά που δοκιμάζεις κάτι καινούριο η χαρά σου είναι μεγάλη, κάθε φορά που ξεκινάς ένα καινούριο ταξίδι, κάνεις σαν μικρό παιδί. Τα ταξίδια είναι συναισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης!

Και μπορεί αυτά τα συναισθήματα να έχουν πάει λίγο πίσω, λόγω της πανδημίας, όμως ας το δούμε θετικά! Έχουμε το Instagram, που είναι το πιο ταξιδιωτικό social media network! Αν ακολουθήσεις τα σωστά άτομα, τότε το feed σου θα γεμίσει με εκπληκτικές εικόνες από ταξίδια!

Κρυστάλλινα νερά σε Ελληνικά νησιά ή ταξιδιωτικές περιπέτειες στα πέρατα του κόσμου… Θα τα βρεις όλα στην παρακάτω λίστα που ετοιμάσαμε, με 7 προφίλ στο Ελληνικό instagram που μπορούν να σε ταξιδέψουν! Πάμε να ταξιδέψουμε λίγο;

@kostasboukou

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλοκαιρινά vibes όλο το χρόνο και εκθαμβωτικές εικόνες από τα πανέμορφα νησιά μας! Στο προφίλ αυτό, θα νοσταλγήσεις ακόμα και την ταλαιπωρία του πλοίου!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Bouk (@kostasboukou)

@valandis_g

Τοπία από την Ευρώπη και τον κόσμο που κόβουν την ανάσα και ένα φωτογραφικό ταλέντο που ξεχωρίζει. Αυτό εδώ απόλυτα instagraμικό προφίλ μας μαγεύει με κάθε ανάρτηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valandis Giannoulas (@valandis_g)

@giannistsou.1

Ένα ακόμα προφίλ που θα αγαπήσεις, αν λατρεύεις τις Ελληνικές θάλασσες! Υποβρύχιες λήψεις, υπέροχη αισθητική και λήψεις σε υψηλή ποιότητα συνθέτουν ένα μοναδικό feed.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis(Blueman)💦 (@giannistsou.1)

@grego_rios

Αναρτήσεις που μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής και ένας όμορφος σκυλάκος που φιγουράρει σαν μοντέλο! Ένα ακόμα υπέροχο προφίλ που με ευκολία μας γεμίζει όμορφα ταξιδιωτικά συναισθήματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregorio Papageorgiou Anriquez (@grego_rios)

@kyriakosniaskos

Εναέριες λήψεις από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο! Ταξιδιωτικά συναισθήματα σε φωτογραφίες και ναι, ένα ακόμα προφίλ που μας εντυπωσιάζει με κάθε ανάρτηση!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KYRIAKOS (@kyriakosniaskos)

@chris_kap.21

Η τελειότητα σε ένα προφίλ που αγαπάει να φωτογραφίζει από τον ουρανό με drone! Αμέτρητα city vibes σε συνδυασμό με εκπληκτικά φυσικά τοπία μας κάνουν να θέλουμε να χαζεύουμε για ώρα και αυτό εδώ το προφίλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Kapoulas (@chris_kap.21)

@farawayfarers

Ένα ζευγάρι instagrammers που αν είχαμε ένα βραβείο θα τους το δίναμε με μεγάλη μας χαρά! Εξωπραγματικά τοπία και μια υπέροχη οπτική. Ακολουθήστε τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @farawayfarers

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 377 / position2: 963
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb