5 μουσεία μου σε βάζουν μέσα online και δωρεάν!

Η στιγμή να εξερευνήσουμε μουσεία του κόσμου έφτασε.
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
5 μουσεία μου σε βάζουν μέσα online και δωρεάν!
@ genevalaurel

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εποχή προστάζει δραστηριότητες μέσω του υπολογιστή μας και αρκετή υπομονή. Δυστυχώς, οι καιροί που μπορούσαμε να ταξιδέψουμε με ευκολία προς όποια χώρα θέλαμε και να κάνουμε τις βόλτες μας σε μουσεία και αξιοθέατα, έχει παγώσει. Ας ελπίσουμε για λίγο και ας κάνουμε τις διαδικτυακές μας βόλτες σε μουσεία! Γιατί όχι, όλο και κάτι θα μάθουμε!

Βρήκαμε 5 virtual tour που αξίζει να κάνετε από την άνεση του σπιτιού σας!

Ξεκινάμε με το Βρετανικό μουσείο

Είναι μουσείο της ανθρώπινης ιστορίας και πολιτισμού στο Λονδίνο. Στις συλλογές του, υπάρχουν περισσότερα από επτά εκατομμύρια αντικείμενα και είναι από τις μεγαλύτερες, και πιο περιεκτικές στον κόσμο. Η Google Arts&Culture μας δίνει τη δυνατότητα να το εξερευνήσουμε και με μεγάλη μας χαρά θα το κάνουμε! Για να αρχίστε την περιήγηση κάντε click εδώ. 

Το Μουσείο Ορσέ του Παρισιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι Γαλλικό εθνικό μουσείο και εδώ εκτίθενται έργα ζωγραφικής και γλυπτικής δημιουργημένα από το 1848 έως το 1914. Το μουσείο φιλοξενεί και περιοδικές εκθέσεις, και μπορεί για την ώρα να είναι κλειστό, όμως και εδώ μπορούμε να μπούμε μέσα δωρεάν και online. Αρκεί ένα click εδώ. 

Το Μουσείο Περγάμου στο Βερολίνο 

Κανονικά θα δίνατε περίπου 12 ευρώ για να δείτε τη συλλογή του. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1930, και εντός του μουσείου στεγάζονται τα ανακατασκευασμένα οικοδομήματα μεγάλου μεγέθους του βωμού της Περγάμου και της πύλης της αγοράς της Μιλήτου. Το Μουσείο Περγάμου έχει και αυτό το δικό του link για virtual tour και πραγματικά αξίζει τον κόπο να το πατήσετε.Click εδώ.

Το Μουσείο Βαν Γκογκ στο Άμστερνταμ 

Ένα ακόμα μουσείο που αξίζει την προσοχή σας, έστω και διαδικτυακά. Το Μουσείο περιλαμβάνει κυρίως έργα του Βίνσεντ βαν Γκογκ αλλά και άλλων σύγχρονών του καλλιτεχνών. Αξίζει να σημειωθεί ότι, περιέχει τη μεγαλύτερη συλλογή πινάκων του βαν Γκογκ σε όλο τον κόσμο. Για να μπείτε μέσα, πατήστε εδώ. 

Μουσείο Γκούγκενχαϊμ Νέας Υόρκης

Η μόνιμη συλλογή του μουσείου περιέχει έργα διάφορων καλλιτεχνικών ρευμάτων, όπως του Ιμπρεσιονισμού, του Μεταϊμπρεσιονισμού και της Μοντέρνας τέχνης, ενώ κατά καιρούς φιλοξενεί και εκθέσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ιδιαίτερο κτίριο που στεγάζει το μουσείο, ανακηρύχθηκε μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ το 2019. Για να μπείτε μέσα, click εδώ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
6 / position1: 347 / position2: 1016
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb