ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Όσα δεν πρέπει να πεις ποτέ σε έναν Υδροχόο

Μερικές βασικές συμβουλές για το ζώδιο της εποχής
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Όσα δεν πρέπει να πεις ποτέ σε έναν Υδροχόο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή η περίοδος, είναι η περίοδος των Υδροχόων, ενός ζώδιου γεμάτο τρελές ιδέες, ενέργεια και περιέργεια. Τα ζώδια αυτά φημίζονται για τις ιδιαίτερες προσωπικότητες τους και για την εξυπνάδα τους και μπορεί να είναι πολύ ευχάριστα και διασκεδαστικά στην παρέα, αν όμως πατήσεις τα λάθος κουμπιά τους μπορεί να μην σου μιλήσουν ποτέ ξανά.

Υπάρχουν κάποια πράγματα λοιπόν, που κανένας Υδροχοός δε θέλει να ακούσει ποτέ, εκτός αν ψάχνεις δικαιολογία για να τον διώξεις, οπότε αυτές είναι οι τέλειες ατάκες.

Μην σχολιάσεις αρνητικά ποτέ την εξυπνάδα του: Είναι πολύυπερήφανο ζώδιο και θα πάρει πολύ προσωπικά τα σχόλια σου και μπορεί μέχρι και να σε ξεκόψει.

Μην υποτιμήσεις τη γνώμη του: Ακόμα και αν δεν συμφωνείς μαζί του, δείξε του κατανόηση και άκουσε τον. Η αποδοχή που θα νιώσει, θα είναι ανεκτίμητη για αυτόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μην αμφισβητήσεις τις γνώσεις του: Είναι το ζώδιο που ζει για να ακούει πόσο πολλές γνώσεις έχει και τι υπέροχες είναι οι ικανότητες του, ενώ σιχαίνεται να τον αμφισβητούν.

Μην τον κατηγορήσεις για αδιαφορία: Έχουν τον δικό τους τρόπο δράσης και την δική τους οπτική, μπορεί να μην σου αρέσει πάντα ο τρόπος που εκφράζονται, όμως σε καμιά περίπτωση δε σημαίνει ότι είναι αδιάφορος απέναντι σου.

Μην επεμβαίνεις στην ιδιωτικότητά του: Είναι ένα ζώδιο που γενικά ανοίγεται δύσκολα και κρατάει τα προσωπικά του για τον εαυτό του. Μην τον παρεξηγείς, δεν το κάνει επίτηδες, απλώς έτσι είναι η οπτική του για την ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
5 / position1: 515 / position2: 899
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb