ENTERTAINMENT

Ήμουν εθισμένη: H συγκλονιστική συνέντευξη της Lily Allen

Η Lily Allen εγκατέλειψε το σχολείο σε ηλικία 15 ετών και έγινε huge star στην Αγγλία
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ήμουν εθισμένη: H συγκλονιστική συνέντευξη της Lily Allen

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Mια ιδιαίτερη περίπτωση ποπ σταρ - όσο γλυκά ήταν τα τραγούδια της, τόσο σκοτεινή ήταν η ζωή της. Η Lily Allen εγκατέλειψε το σχολείο σε ηλικία 15 ετών και επικεντρώθηκε στο τραγούδι και την σύνθεση.

Μιλώντας στον DJ Fat Tony στο podcast The Recovery, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με το κοινό το πώς κατάφερε να επανέλθει αφού είχε εξαντλήσει όλα της τα χρήματα σε αγορές και ουσίες, μετά τη γέννηση των παιδιών της. Η Allen εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν μια περιοδεία της που ήταν τρομερά στρεσογόνα και περίεργη, την οδήγησε στην εξάρτηση από το συνταγογραφούμενο φάρμακο Adderall και έπειτα όλα πήραν μια περίεργη τροπή.

"Ήμουν 15 χρονών, δεν ένιωθα καθόλου ποπ σταρ, και άρχισα να παίρνω Adderall γιατί διαπίστωσα πως μπορούσα να είμαι αεικίνητη και το σημαντικότερο για εμένα τότε, έχανα βάρος, οπότε ένιωθα ωραία".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queen of MySpace (@lilyallen)

"Και όταν νόμιζα πως θα χαλάρωνα ξεκίνησε η τουρνέ στην Αμερική με την Miley Cyrus, τότε που έκανε επιτυχία με το Wrecking Ball και το "Bangerz Tour" και μπορώ να πω πως ήταν μια πολύ έντονη τουρνέ σε... σeξουαλικό επίπεδο".

Η Allen μοιράστηκε πώς, στα χαμηλότερα σημεία της, ο εθισμός της την οδήγησε να σκεφτεί την ηρωίνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Έπειτα εθίστηκα στο αλκοόλ, ξυπνούσα το πρωί και κατέβαζα ότι μπουκάλι έβρισκα! Θυμάμαι ότι βρισκόμουν στο Λος Άντζελες και σκέφτηκα, κανένα από αυτά δεν λειτουργεί πια. Ίσως πρέπει να δοκιμάσω ηρωίνη", είπε. 

Η ίδια κατάφερε να απεξαρτηθεί και πλέον είναι σε μια πραγματικά "ευτυχισμένη και υγιή σχέση" με τα παιδιά και τον νέο σύζυγό της. Πέρυσι άλλωστε, η Lily Allen  παντρεύτηκε κρυφά τον ηθοποιό του Stranger Things, David Harbour στο Λας Βέγκας. H ίδια κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο, με τον τίτλο My Thoughts Exactly.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 634 / position2: 3159
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb