ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ

«Ο συνάδελφος στη δουλειά έχει μια (μικρούλα) εμμονή με μένα»

Έχεις κάτι που σε προβληματίζει; Στείλε τώρα στο [email protected]
Γράφει η Βικτώρια
«Ο συνάδελφος στη δουλειά έχει μια (μικρούλα) εμμονή με μένα»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νέα στήλη! 

Αγαπητή Βίκυ,

ο συνάδελφός μου που ήρθε το καλοκαίρι στη δουλειά, έχει πάθει μια μικρή εμμονή μαζί μου. Μου φέρνει καφέ (χωρίς να του το ζητήσω) σχεδόν κάθε μέρα, καμιά φορά μου αφήνει τοστ (όπως ακριβώς το τρώω) στο γραφείο, ενώ κάνει like σε ό,τι ποστάρω στο Instagram ή Facebook. Eντωμεταξύ εγώ δεν του έχω πει ποτέ κάτι που να δείχνει έστω κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια, απλά εντάξει, δεν τον βρίζω κιόλας. Από τότε που δείχνει το ενδιαφέρον του δε, είμαι σχεδόν απόμακρη. Να του πώ χύμα ότι δεν με ενδιαφέρει ή όχι; Kαι κυρίως πώς να το πω;

Αγαπητη Ειρήνη,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο συναδελφος μονο που δεν κατασκήνωσε στο γραφείο σου και εσυ σκέφτεσαι πώς να του πεις πως δεν σε ενδιαφέρει; Όπως το είπες σε εμάς.

Πες του  "Μπάμπη, σε παρακαλώ δεν θέλω να μου φέρνεις καφέ ή τοστ. Μπορώ να τα πάρω και μόνη μου". Αν επιμείνει, πες του: "Μπάμπη, σου ειπα πως δεν θελω καφέ ή τοστ. Γιατί επιμένεις να κάνεις κάτι που σου είπα πως δεν θέλω;" Και πέτα το τοστ στα σκουπίδια!  Επίσης, μπλόκαρε τον από τα social. Αμα θέλεις να τον κόψεις υπάρχουν τρόποι, μην το αφήνεις διακριτικά να υπάρχει για να μην σε κακολογήσει ή για να μην αισθανθεί άσχημα.

Αμά πάλι θέλεις να διασκεδάσεις λίγο πες: "Μπάμπη, λαχτάρισα έναν πατσά". Αν βέβαια σου φέρει πατσά στο γραφείο ξανασκέψου το, γιατι τον μερακλή τον ανθρώπο δύσκολα τον βρίσκεις.

Έχεις κι εσύ κάτι να μοιραστείς μαζί μας; Έχεις κάτι που σε προβληματίζει ή θες μια δεύτερη γνώμη για κάτι που σε απασχολεί; Στείλε τώρα στο [email protected]

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Εμένα μου λες Πριν 160 εβδομάδες
H μαμά μου κάνει σαν έφηβη: Eμένα μου λες;
Έχεις κάτι που σε προβληματίζει; Στείλε τώρα στο [email protected]
Βικτώρια
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 73 / position2: 639
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb