ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια θα σε φλερτάρουν μόνο με oldschool τρόπους

Τους αρέσει το παραδοσιακό, ρομαντικό φλερτ, που θυμίζει νουβέλα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα ζώδια θα σε φλερτάρουν μόνο με oldschool τρόπους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το φλερτ τους, θα σου θυμίσει υπόθεση νουβέλας και σίγουρα θα σε κάνει να νιώσεις ένα πιο ρομαντικό vibe και να θυμηθείς ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να σε προσεγγίσει κάποιος, πέρα από τους σύγχρονους.

Κριός

Μπορεί να φερθεί σαν ιππότης και να σε κερδίσει με την συμπεριφορά του. Του αρέσει να κυνηγά, αλλά σιχαίνεται να τον στριμώχνουν, ενώ γενικά είναι πολύ ρομαντικός, με ένα παραδοσιακό στιλ στον έpωτα.

Ταύρος

Λατρεύει το ρομάντζο, τον αισ8ησιαμό και ότι έχει να κάνει με το σωστό, ολοκληρωμένο φλερτ. Είναι ο τύπος που θα σου μαγειρέψει, θα σου πάρει λουλούδια και θα κάνει μαζί σου αφρόλουτρα με κεριά και κρασί.

Λέων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι ζώδιο της Φωτιάς, επομένως ο έpωτας και ο ρομαντισμός είναι τα στοιχεία του. Γενναιόδωρος, εκφραστικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση, ο Λέοντας πιστεύει ότι ο έpωτας πρέπει να εκφράζεται πάντα.

Ζυγός

Πολύ γοητευτικός, θα σε παρασύρει με την σαγήνη του και θα σε κάνει να ζήσεις μαζί του μια παραμυθένια ιστορία.

Ιχθείς

Ρομαντικοί και ονειροπόλοι, οι Ιχθείς θα σε ξελογιάσουν για πλάκα, στέλνοντας σου ραβασάκια, αφιερώνοντας σου ποιήματα και κάνοντας μικρές τέτοιες χειρονομίες, που όμως ξέρουν πόσο μεγάλο αντίκτυπο έχουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
5 / position1: 243 / position2: 720
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb