THINK

Διάσημες Ελληνίδες που τάχθηκαν εξ αρχής στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου

Μετά από την αποκάλυψη του βιασμού της, επικρατεί ένας σάλος στο social media
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Διάσημες Ελληνίδες που τάχθηκαν εξ αρχής στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έκτοτε έχει ξεσπάσει ένας μεγάλος σάλος και με άλλες αποκαλύψεις σeξουαλικών παρενοχλήσεων τόσο από τον ίδιο χώρο, όσο και από διάφορες άλλες γυναίκες που μετά από την γενναία κίνηση της Μπεκατώρου, αποφάσισαν να μιλήσουν δημόσια για τα τραύματα τους.

Πέρα από τον απλό κόσμο που γέμισε με μηνύματα συμπαράστασης προς την Ολυμπιονίκη τα social media, μέχρι και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός της Ελλάδας, στάθηκε στο πλευρό της με μια ανάρτηση που έκανε μέσα από το προφίλ του στο Facebook, ενώ πολλές ήταν και οι διάσημες Ελληνίδες που εξέφρασαν την στήριξη τους στην πρωταθλήτρια.

Κάποιες από αυτές τις κυρίες, ανήκουν στον πολιτικό χώρο και με τις αναρτήσεις τους, έδειξαν ξεκάθαρα σε όλες τις γυναίκες ότι πρέπει να στηρίζουν η μια την άλλη, ειδικά σε περιπτώσεις κακοποίησης και τραυματικών εμπειριών. 

Μεταξύ όσων γνωστών γυναικών υποστήριξαν ανοιχτά την Σοφία Μπεκατώρου, ήταν η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη, η Λίνα Μενδώνη, η Μαρία Συρεγγέλα και η Φώφη Γεννηματά. Δείτε τα όσα έγραψαν παρακάτω:

Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη

Λίνα Μενδώνη

Δήλωση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη για την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου «Η αποκάλυψη της...

Δημοσιεύτηκε από Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στις Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Φώφη Γεννηματά

Η Sofia Bekatorou μας έκανε περήφανους ως Ολυμπιονίκης. Με την στάση της και την καταγγελία για τη σeξουαλική κακοποίησή...

Δημοσιεύτηκε από Fofi Gennimata στις Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Μαρία Συρεγγέλα

Η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου συγκλόνισε μιλώντας δημόσια, με δύναμη και θάρρος, για την σeξουαλική κακοποίηση που...

Δημοσιεύτηκε από Μαρία Συρεγγέλα στις Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
3 / position1: 607 / position2: 1052
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb