BED TALK

Τα 5 πιο συνηθισμένα εpωτικά όνειρα που βλέπουμε, και πώς εξηγούνται

Μια ειδική ρίχνει φως στο υποσυνείδητό μας
Από το NEWSROOM
Τα 5 πιο συνηθισμένα εpωτικά όνειρα που βλέπουμε, και πώς εξηγούνται
Photo by cottonbro from Pexels

Η Lauri Loewenberg, dream expert εξηγεί τα βασικά και πιο συνηθισμένα όνειρα που μας αναστατώνουν και ρίχνει φως στο υποσυνείδητό μας και μπορείς να ρίξεις μια ματιά για να δεις αν και κατά πόσο ισχύουν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σeξ με πρώην

Αυτό μπορεί να σας ξυπνήσει σε πανικό ανάλογα με το πώς τελείωσαν τα πράγματα με τον εν λόγω πρώην. Το να ονειρεύεστε έναν πρώην δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλετε να επιστρέψετε σε αυτόν - ειδικά αν είστε καλά σε μια νέα σχέση. Ο Loewenberg λέει ότι τέτοια όνειρα θα μπορούσαν να προέρχονται από ομοιότητες μεταξύ της προηγούμενης και της τρέχουσας σχέσης σας.

Σeξ με έναν φίλο

Είτε τους είδατε, είτε είχατε μια καταπληκτική κλήση Zoom με τους καλύτερους σας φίλους και, στη συνέχεια, ξαφνικά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο όνειρο σας. "Ένα τέτοιο όνειρο ουσιαστικά είναι μια βαθύτερη σύνδεση με κάποιον σε κάποιο επίπεδο συναισθηματικό ή ψυχολογικό", λέει η Loewenberg. 

Σeξ με έναν συνάδελφο

Αν βρεθείτε να ονειρεύεστε μια άγρια σeξουαλική φαντασίωση με έναν συνάδελφο που πάντα συμπαθούσατε αλλά δεν τον βρίσκατε ελκυστικό, αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε υποσυνείδητα ερωτευτεί. Θυμηθείτε, πολλές φορές τα όνειρα του σeξ αφορούν περισσότερο μια ψυχολογική σύνδεση που χρειάζεστε παρά μια φυσική σύνδεση που θέλετε". Aπλώς κάτι σε αυτόν σας τραβά την προσοχή και τον εκτιμάτε.

Σeξ με πολλά άτομα ταυτόχρονα

To να... πέσει συνωστισμός στο κρεβάτι σου μπορεί να σημαίνει ότι έχεις πάρα πολλά πράγματα στη ζωή σου ή στο μυαλό σου και πρέπει να επικεντρωθείς σε ένα πράγμα κάθε φορά" λέει η Loewenberg.

Σeξ μεταξύ του συντρόφου σας και κάποιου άλλου

Τι γίνεται όμως αν ονειρεύεστε ότι ο σύντροφός σας σας απατά; "Μπορεί να σημαίνει ότι αυτός ή αυτή δίνει πολύ χρόνο και προσοχή σε κάτι άλλο που σε κάνει να νιώθεις παραμελημένη".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb