ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια θα τα βρουν δύσκολα από τον ανάδρομο Ερμή

Πρέπει όμως να μείνουν ψύχραιμα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα ζώδια θα τα βρουν δύσκολα από τον ανάδρομο Ερμή
PEXELS

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 30 Ιανουαρίο ο Εμρής θα γίνει ανάδρομος και δυστυχώς κάποια ζώδια δε θα περάσουν και τόσο καλά. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, πάρε τις προφυλάξεις σου, καθώς στα τέλη του μήνα μπορεί να έχεις κάποια θεματάκια. Πάνω από όλα όμως, μείνε ψύχραιμη και όλα θα πάνε καλά.

Ταύρος

via GIPHY

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέτρησε πολύ τις κινήσεις στα επαγγελματικά σου, μιας και ο ανάδρομος Ερμής θα χτυπήσει την καριέρα σου. Μπορεί να συναντήσεις εντάσεις στον επαγγελματικό σου χώρο, όμως πάρε τα πράγματα ήρεμα και μην κάνεις πολύ σοβαρές συζητήσεις για το μέλλον σου. Ασχολείσου με ότι δουλειές έχεις ήδη για να κάνεις και άσε για λίγο στην άκρη τις νέες ιδέες.

Λέων

via GIPHY

Εσύ προφύλαξε την εpωτική σου ζωή, γιατί εκεί πάει να σε χτυπήσει. Είναι πιθανό προβλήματα του παρελθόντος να εμφανιστούς ξανά στην σχέση σου, δείχνοντας σου ότι κάποιες πληγές δεν έκλεισαν ποτέ. Μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις και να αγχωθείς, όμως όλα αυτά στην πραγματικότητα θα είναι για καλό καθώς η σχέση σου θα είναι πιο ειλικρινής και θα βρει τις ισορροπίες της.

Υδροχόος

via GIPHY

Για εσένα ο ανάδρομος επιφυλάσσει θέματα σε προσωπικό επίπεδο, καθώς θα φέρει στην επιφάνειας σκέψεις και αισθήματα που σε απασχολούν και θα σε κάνουν να εσωστραφείς την συγκεκριμένη περίοδο. Θα έχεις μια εσωτερική σύγχηση, συγκρούσεις, κρίσεις και άλλα τέτοια ωραία, αλλά αφενός είναι κάτι που θα περάσει και αφετέρου θα σε φέρει πιο κοντά με τον εαυτό σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
9 / position1: 324 / position2: 552
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb