ΤΑΙΝΙΕΣ

8 Ντοκιμαντέρ του Netflix, βασισμένα σε πραγματικά εγκλήματα

Κάποια από αυτά τα έχεις δει στα δελτία ειδήσεων

8 Ντοκιμαντέρ του Netflix, βασισμένα σε πραγματικά εγκλήματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ντοκιμαντέρ που σίγουρα θα σε σοκάρουν, όμως θες να τα δεις γιατί έχουν να σου δώσουν ηθικά διδάγματα. Αληθινά εγκλήματα που μας έχουν απασχολήσει τις περασμένες δεκαετίες. Τρομακτικά μυαλά. Αδίστακτοι άνθρωποι. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας και συχνά γίνονται ντοκιμαντέρ! Συγκεντρώσαμε μερικά που πρέπει να δεις οπωσδήποτε!

Night Stalker

Ο Κατά συρροήν δολοφόνος Ρίτσαρντ Ραμίρεζ που μέσα σε ένα χρόνο σκότωσε 14 ανθρώπους και συγκλόνισε την πολιτεία της Καλιφόρνια το 1984. Στη λίστα με τα θύματά του είναι ακόμα 24 άνθρωποι που τελικά κατάφεραν να ζήσουν. Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από 30 χρόνια, όμως τα εγκλήματα του παραμένουν σκληρά και αδίστακτα.

 Σε σκηνοθεσία του Tiller Russell, αυτά τα 4 επεισόδια αξίζει να τα δεις!

Ο Αντεροβγάλτης

Μέχρι τα 34 του είχε δολοφονήσει 13 γυναίκες αφού πρώτα τις βίαζε και τις κακοποιούσε. Ο Πίτερ Σάτκλιφ ή αλλιώς ο Αντεροβγάλης του Γιόρκσαϊρ, ήταν ένας δολοφόνος που είχε συγκλονίσει τη Βρετανία την δεκαετία του 70. Το 1981 συνελήφθη και η ιστορία του είναι ένα από τα πιο σκληρά ντοκιμαντέρ που έχει το nextflix αυτή τη στιγμή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σουίτα 2806

Ένα έγκλημα δεν είναι μόνο μια δολοφονία, αλλά και ένας βιασμός και σε αυτό είμαστε κάθετοι! Η πολύκροτη υπόθεση βιασμού της Ναφισάτου Ντιάλο στο ξενοδοχείο Σοφιτέλ της Νέας Υόρκης από τον Στρος-Καν, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Μια υπόθεση που παρακολουθήσαμε λεπτό προς λεπτό με κομμένη την ανάσα, πριν μερικά χρόνια.

Η άτυχη καμαριέρα θα σε κάνει να βουρκώσεις καθώς περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Από τον βιασμό στον διασυρμό, μια διαδρομή που συγκλονίζει.

Τζέφρι Επστάιν: Βρώμικα Πλούτη

Ένας ακόμα αδίστακτος κακοποιός που λόγω της μεγάλης οικονομικής επιφάνειας νόμισε ότι μπορεί να μείνει για πάντα εκτός φυλακής. Ο Τζέφρι Ειπστάιν βίαζε για χρόνια κορίτσια και ήθελε ανήλικες σκλάβες του σeξ, χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες.

Οι μαρτυρίες των κοριτσιών στο ντοκιμαντέρ, θα σου δείξουν ακόμα μια φορά, ότι αυτός ο κόσμος είναι βρώμικος, και να μην παραμυθιάζεσαι από την λάμψη της showbiz.

 

22 Iουλιου

Εδω πρόκεται για ταινία όμως, είναι μια ιστορία που οι περισσότεροι θα θυμόσαστε! Η ταινία είναι μια αναπαράσταση από τρομοκρατικές επιθέσεις στη Νορβηγία, στις 22 Ιουλίου του 2011. Δύο διαδοχικές τρομοκρατικές επιθέσεις από τον Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ μια κατά της κυβέρνησης και αλλη μία σε θερινή κατασκήνωση. Από τις ολέθριες επιθέσεις σκοτώθηκαν 77 άτομα.

Ο θάνατος και η ζωή της Μαρσα π Τζονσον

H ακτιβίστρια και υπέρμαχη των δικαιωμάτων για την ΛΟΑΤΙ κοινότητα της Νέας Υόρκης. Η Ζωή και ο Θάνατος της σε ένα εκπλητικό ντοκιμαντέρ με απίστευτες μαρτυρίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μάρσα, είχε αναγνωριστεί ως μια από τις πρώτες που αντιπετέθηκαν στις συγκρούσεις με την αστυνομία, εν μέσω των ταραχών του Stonewall.

Είμαι δολοφόνος

Δύο σεζόν και είκοσι συγκλονιστικές ομολογίες μέσα από την φυλακή. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ οι θύτες μιλάνε οι ίδιοι για τα θύματα τους και αυτό που συμπεραίνουμε είναι ότι δεν είναι όλοι οι δολοφόνοι ίδιοι!

Συζήτηση με έναν Δολοφόνο: Τεντ Μπάντι

Τον έχουν χαρακτηρίσει ως τον πιο διαβόητο δολοφόνο της Αμερικής. Ο Τεντ Μπάντι ήταν κατά συρροήν δολοφόνος, απαγωγέας, βιαστής, διαρρήκτης και νεκρόφιλος. Κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία ενός σημαντικού αριθμού γυναικών κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 ενώ κακοποίησε δεκάδες ακόμα.

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ μπορούμε με σαφήνεια να καταλάβουμε πόσο άρρωστος άνθρωπος ήταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Pink
15 / position1: 687 / position2: 1256
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb