ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Τα νέα design trends του 2021 που θα σου αρέσουν

Αφήνουμε πίσω τα παλιά και αλλάζουμε το χώρο!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα νέα design trends του 2021 που θα σου αρέσουν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν είσαι στη φάση που θες μια αλλαγή στο χώρο σου, τότε πρέπει να δεις τις νέες τάσεις στην διακόσμηση για να πάρεις ιδέες

Όχι πια γκρι, μόνο μπλε

Η Dennese Guadeloupe Rojas του Interiors by Design είπε στο Insider ότι η τάση της ύπαρξης γκρι επίπλων και τοίχων που ήταν super hot το 2020 θα εξασθενίσει το 2021. "Οι γκρι αποχρώσεις φαίνονται κρύες, μουντές και σαν να μην έχουν χαρακτήρα", είπε. "Αντ 'αυτού, προβλέπω πως τα πιο τολμηρά χρώματα θα κερδίσουν έδαφος". Η Rojas ανέφερε ότι το μπλε indigo μπορεί να είναι ένα ιδιαίτερα μοντέρνο χρώμα!

Τα total white σπίτια αρχίζουν να γίνονται πασέ

Όπως το γκρι, έτσι και όλα τα λευκά δωμάτια φαίνεται να μην "τραβάνε" πλέον.
Η interior designer Rachel Street, παρουσιάστρια του DIY Network's της εκπομπής "Philly Revival," προέβλεψε ότι η εποχή των μινιμαλιστικών, λευκών εσωτερικών χώρων μπορεί να έχει φτάσει στο τέλος της. Όσοι θέλουν να δώσουν στους ασπρόμαυρους εσωτερικούς χώρους τους περισσότερη ένταση χωρίς να προσθέσουν φωτεινά χρώματα μπορούν να δοκιμάσουν να συνδυάσουν διαφορετικά ανοιχτόχρωμα σχέδια και υφές.

Η τάση των 60's μας εγκαταλείπει

Τα σχέδια της δεκαετίας του 1950 και του 1960 ήταν δημοφιλή τα τελευταία χρόνια και ήταν παντού την τελευταία δεκαετία. Η Heather Goerzen, σχεδιαστής εσωτερικών χώρων, δήλωσε στο Insider ότι αυτή η τάση μπορεί τελικά να εξαφανιστεί δια παντός.Μόνο μερικά διαχρονικά κομμάτια θα επιβιώσουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το mix and match μπορεί πλέον, να γίνει official

Τα ταιριαστά σετ επίπλων είναι αρκετά παρωχημένο. Δοκιμάστε να ανακατέψετε στυλ και να δείξετε χαρακτήρα! Ο Kobi Karp, κύριος σχεδιαστής στο Kobi Karp Architecture and Interior Design, δήλωσε στο Insider ότι τα ταιριαστά σετ επίπλων μπορεί σύντομα να θεωρηθούν πασέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 568 / position2: 1750
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb