CELEB STYLE

Πώς η Nancy Sinatra έκανε μόδα τις μίνι φούστες στην Αμερική

Η εμφάνιση της, με μίνι και πουλόβερ, άσκησε μεγάλη επιρροή στη μόδα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς η Nancy Sinatra έκανε μόδα τις μίνι φούστες στην Αμερική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τις πιο όμορφες τάσεις του 60 που κολάκευε όλες τις γυναίκες, ήταν αυτή της μίνι φούστας με τις ψηλές μπότες. Αυτή την τάση την ξεκίνησε έντονα η Nancy Sinatra και ευτυχώς υπάρχει ως σήμερα!

Πώς λοιπόν η διάσημη τραγουδίστρια κατάφερε να εμπνευστεί αυτό το fashion trend;

Όλα ξεκίνησαν από ένα ταξίδι της στο Λονδίνο, όπου στην Carnaby Street εντόπισε ένα μαγαζί που είχε μίνι φούστες και λεγόταν "Mary Quant". Στις ΗΠΑ όμως, οι μίνι φούστες δεν ήταν δημοφιλείς και μάλιστα δεν μπορούσες καν να βρεις τόσο μικροσκοπικές - ήταν όλες ως το γόνατο (και κάτω).

Στο βίντεο κλιπ της λοιπόν "Τhese boots are made for walking", αποφάσισε να φέρει τη μόδα αυτή κάπως διαφορετική μιας και δεν έβρισκε εύκαιρες τέτοιες φούστες! Χρησιμοποίησε μακριά πουλόβερ αφού δεν είχε μίνι φορέματα τόσο για τον εαυτό της όσο και για τις χορεύτριες πίσω της! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Το εξώφυλλο του άλμπουμ 'How Does That Grab You?' έχει ένα άλλο μακρύ πουλόβερ. Και, κατά κάποιον τρόπο, έγιναν εμβληματικά… Νομίζω ότι αν υπήρξε κάτι για το οποίο είχα ένστικτο αυτό ήταν για το ότι οι μίνι φούστες θα είχαν τρομερό σουξέ και θα διαρκούσαν για πάντα" εξομολογήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 287 / position2: 863
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb