ENTERTAINMENT

Διάσημες που παραδέχτηκαν πως μισούν τους πιο μεγάλους ρόλους τους

Μπορεί να έγιναν παγκοσμίως γνωστές χάρη σε αυτούς, όμως τελικά κατέληξαν να τους απεχθάνονται
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Διάσημες που παραδέχτηκαν πως μισούν τους πιο μεγάλους ρόλους τους

Αυτές οι κυρίες μπορεί να καταξιώθηκαν παγκοσμίως λόγω των ιστορικών τους ρόλων, όμως κατέληξαν να τους μισούν, η κάθεμια για τους δικούς της λόγους. Ακούγεται περίεργο σε όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους, μιας και θα περίμεναν να αγαπούν τον χαρακτήρα που τις έκανες διάσημες και πλούσιες, εκείνες όμως το βλέπουν αλλιώς. Ποιές είναι λοιπόν οι διάσημες που παραδέχτηκαν ότι μισούν τους ρόλους που άφησαν το όνομα τους στην ιστορία της διεθνούς βιομηχανίας του θεάματος;

Kate Winslet - Rose στον «Τιτανικό»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Winslet (@kate.winslet.official)

Η διάσημη ηθοποιός, φαίνεται να μην είναι και πολύ ικανοποιημένη από την απόδοση της στον ρόλο, καθώς όπως έχει πει: «Σε κάθε σκηνή απορώ πραγματικά και αναρωτιέμαι πως ήμουν έτσι. Ακόμα και η αμερικανική μου προφορά ήταν χάλια, δεν μπορώ να με ακούω», ενώ παραδέχεται ότι αν μπορούσε να γυρίσει ξανά την ταινία για να το κάνει πιο σωστά, θα το έκανε ξανά.

Blake Lively - Serena Van Der Woodsen στο «Gossip Girl»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gossip Girl🥂 (@gossipgirl.officiall)

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη της η Lively, το να παίζεις έναν τόσο προνομιούχο και ταραγμένο χαρακτήρα στο Gossip Girl ήταν μερικές φορές προσωπικά συμβιβαστικό. Και μπορεί πολλοί να αγάπησαν αυτόν το ρόλο, όμως εκείνη τον βλέπει πιο πολύ σαν συμβιβασμό.

Sarah Jessica Parker - Carrie Bradsaw στο «Sex and the City 2»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Σε συνέντευξη της κατά την διάρκεια του φεστιβάλ Vulture το 2017, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι μπορεί να καταλάβει ποια ήταν τα άσχημα σημεία της ταινίας, η οποία δεν πήγε καθόλου καλά και πρόσθεσε ότι μπορεί να καταλάβει από αυτά πόσα λεφτά έβγαλε η ταινία.

Miley Cyrus - Hannah Montana, στην ομώνυμη σειρά

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hannah Montana (@hannahmontanamedia)

Η Cyrus μισούσε τον χαρακτήρα Hannah Montana, μιλώντας σπάνια για το αρνητικό αντίκτυπο της σειράς στην καριέρα της.«Ήμουν φτιαγμένη να μοιάζω με κάποια που δεν ήμουν, που μου προκάλεσε πιθανώς κάποια σωματική δυσμορφία. Είχα γίνει αρκετά όμορφη για τόσο πολύ καιρό και όταν με έβλεπα αναρωτιόμουν: πώς είμαι έτσι;».

Halle Berry - Catwoman στην «Catwoman»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Έχει δηλώσει ότι μισεί την γνωστή ταινία του 2004 στην οποία πρωταγωνίστησε κσι το 2005 η ηθοποιός αποδέχτηκε ένα βραβείο στη σκηνή, λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω την Warner Bros που με επέλεξε να παίξω σε αυτή την χαζή και άθλια ταινία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 491 / position2: 5076
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb