ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια είναι οι πιο φλογεροί εpαστές, αλλά και οι χειρότεροι σύντροφοι

Αν θέλεις μια ιδιαίτερη εpωτική εμπειρία είναι τέλειοι παpτενέρ, όμως μην το σκεφτείς για παραπάνω
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα ζώδια είναι οι πιο φλογεροί εpαστές, αλλά και οι χειρότεροι σύντροφοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να σε ιντριγκάρουν πολύ και να κολλάς μαζί τους, όμως αυτά τα ζώδια ειναι μόνο για την κρεβατοκάμαρα, γιατί αν αποφασίσεις να τα δεις σοβαρά και να δεσμευτείς μαζί τους, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα δεινοπαθήσεις. Είναι οι τελειότεροι εpαστές και οι χειρότεροι σύντροφοι.

Κριός

Είναι το άτομο που θα σου χαρίσει αξέχαστες εpωτικές εμπειρίες, καθώς είναι από τους καλύτερους παpτενέρ που μπορεί να πετύχεις στο σeξ. Βέβαια, όλο αυτό ξεκινάει από το ότι ο Κριός θέλει οπωσδήποτε να σου μείνει αξέχαστος. Όταν όμως έρχεται η ώρα της σχέσης, είναι πραγματικά για κλάματα. Πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος σε όλα, ότι οι δικές του απόψεις είναι οι σωστές και ότι γενικά είναι ο μόνος από τους δυο σας που αξίζει.

Δίδυμος

Του αρέσει να ευχαριστεί τους άλλους και ειδικά στο σeξ είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα. Νοιάζεται για την ικανοποίηση του παρτeνέρ του, όμως όσον αφορά το παραπάνω μεταξύ σας είναι μια σκέτη τραγωδία, μιας και ο δίδυμος μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικός, προσπαθώντας σε να σε αλλάξει με το πρόσχημα να σε κάνει ένα καλύτερο άτομο.

Λέων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι το άτομο που μπορεί και να σου δώσει τον καλύτερο οpγασμό της ζωής σου, αλλά ταυτόχρονα και εκείνος που θα βαριέται να ασχοληθεί μαζί σου, αν κάνετε σχέση. Ο Λέοντας είναι ένας σπουδαίος εpαστής, που καυχιέται για το ταλέντο του, όμως αν το πάει παρακάτω για σχέση, τότε θα σε ξενερώσει απίστευτα.

Σκορπιός

Είναι γνωστός για την αφάνταστα σeξουαλική του φύση, όμως η αλαζονεία του μπορεί να καταστρέψει την σχέση. Είναι πολύ γοητευτικός όσον αφορά το σeξ, όμως στην σχέση μπορει να κάνει τα όνειρα σου κομμάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
4 / position1: 330 / position2: 1169
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb