ENTERTAINMENT

Chrissy Teigen: H φωτογραφία με το άλογο που εξόργισε το κοινό, και η απάντησή της

Ένα απλό tweet έφερε το χάος
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Chrissy Teigen: H φωτογραφία με το άλογο που εξόργισε το κοινό, και η απάντησή της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα tweet έφερε το χάος

Mετά το δύσκολο τρίμηνο που πέρασε η Chrissy Teigen, αφού έχασε το τρίτο της παιδί, η ίδια αποφάσισε να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία και έτσι, ο ψυχολόγος της, της πρότεινε να διαλέξει ένα νέο χόμπι, κάτι που να κάνει αποκλειστικά για την δική της χαρά και απόλαυση. 

Η ίδια αποφάσισε να μάθει ιππασία και κάπως έτσι πόσταρε στο Twitter και τη φωτογραφία ενός αλόγου γράφοντας: "Ο θεραπευτής μου λέει ότι χρειάζομαι κάτι που να το κάνω μόνο για μένα, καθώς δεν έχω απολύτως τίποτα. Σήμερα ξεκινά το ταξίδι μου στον κόσμο των αλόγων. Ελπίζω ότι θα αρέσω σε αυτόν τον τύπο γιατί εμένα μου αρέσει...είναι τεμπέλης και όμορφος".

Τότε διάφοροι χρήστες της έγραψαν πως το να λέει πως δεν "έχει απολύτως τίποτα" είναι καθαρή αχαριστία, ειδικά δεδομένων των συνθηκών και πως η επίδειξη πλούτου αυτή τη στιγμή είναι το τελευταίο που χρειάζεται η ανθρωπότητα. Το μοντέλο τότε επέστρεψε και απάντησε πως αυτό όλο ήταν μια παρεξήγηση καθώς, δεν εννοούσε πως δεν "έχει απολύτως τίποτα" γενικά, αλλά "δεν κάνει απολύτως τίποτα για τον εαυτό της". 

Και κλείνοντας λέει... "δεν αγόρασα άλογο. Αλλά γιατί όχι δηλαδή;" 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 297 / position2: 1075
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb