ENTERTAINMENT

Χωρίζει η Kim Kardashian από τον Kanye West

«Μπούχτισε μαζί του», λέει άνθρωπος που τους γνωρίζει
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Χωρίζει η Kim Kardashian από τον Kanye West

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από σχεδόν επτά χρόνια, ο γάμος της Kim Kardashian και της Kanye West μάλλον αν δεν γίνει κάποιο θαύμα, σκοπεύει να τελειώσει σύντομα.

Σύμφωνα με πολλές πηγές, η Kim Kardashian, ο λόγος ύπαρξης του πετυχημένου reality Keeping Up with the Kardashians και επιχειρηματίας, 40 ετών, ετοιμάζεται να υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της τον οποίο παντρεύτηκε τον Μάιο του 2014.

"Ξέρει ότι έχει τελειώσει. Είναι μπουχτισμένη και του είπε ότι θέλει λίγο χώρο για να καταλάβει τι θέλει από το μέλλον της", λέει μια πηγή στο PEOPLE, προσθέτοντας ότι ο West, 43 ετών, είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο, αλλά δεν ξέρει πότε θα συμβεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗTι έγραψε η Kim Kardashian για το παραλήρημα του Kanye West ΙΟΥΛ 23, 2020

Η δικηγόρος της είναι αυτή που, όπως σημειώνει το Vanity Fair, έχει χειριστεί στο παρελθόν διαζύγια και άλλων διασημοτήτων όπως της Angelina Jolie, Heidi Klum κλπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο West φέρεται να πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων μακριά από την Κim και τα τέσσερα παιδιά τους επιλέγοντας το ράντσο του στο Γουαϊόμινγκ.

Ωστόσο το ΤΜΖ υποστηρίζει ότι αν και ο γάμος του διάσημου ζευγαριού «αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα» όλο το δεύτερο μισό του 2020 εντούτοις οι δυο τους «δεν έχουν παραδώσει τα όπλα» και πως  η Kim όντως έχει προσλάβει δικηγόρο για «διάφορα άλλα θέματα» αλλά δεν του έχει δώσει το «πράσινο φως» για διαζύγιο.

Δημοσιεύματα των προηγούμενων μηνών απέδωσαν την κρίση στις σχέσεις του ζευγαριού στην προεκλογική εκστρατεία του West για την προεδρία των ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΠοια είναι η σχέση της Kim με τον Kanye ένα μήνα μετά τα τρελά tweets; ΑΥΓ 17, 2020

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες για διαζύγιο καθώς το 2016 είχαν υπάρξει παρόμοια δημοσιεύματα μετά τη νοσηλεία του Kanye με εξάντληση και τον γιατρό του να φέρεται να την αποδίδει σε «προσωρινή ψύχωση λόγω έλλειψης ύπνου και αφυδάτωσης» ενώ το καλοκαίρι πάλι, φουντωσαν οι φήμες αμέσως μετά τα αλλεπάλληλα tweets του που εξέθεταν την οικογένειά του. Τότε εκείνη τον δικαιολόγησε λέγοντας πως όλα αυτά είναι συμπτώματα της διπολικής διαταραχής από την οποία πάσχει ο σύζυγός της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 198 εβδομάδες
Kanye West: Θέλουν να μας βάλουν τσιπάκια για να μην πάμε στον παράδεισο
Ανακοίνωσε το Σάββατο πως θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία στις φετινές εκλογές
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Entertainment Πριν 196 εβδομάδες
Tι έγραψε η Kim Kardashian για το παραλήρημα του Kanye West
Η περσόνα «σπάει» τη σιωπή της - Το διαζύγιο είναι στα σκαριά
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Entertainment Πριν 192 εβδομάδες
Ποια είναι η σχέση της Kim με τον Kanye ένα μήνα μετά τα τρελά tweets;
Οι δηλώσεις που έκαναν την οικογένεια Kardashian να σοκαριστεί
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 143 / position2: 1324
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb