ENTERTAINMENT

10 στιγμές της showbiz που μας έμειναν αξέχαστες από το 2020

Η χρονιά είχε απ'όλα - δυσάρεστες και ευχάριστες εκπλήξεις
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
10 στιγμές της showbiz που μας έμειναν αξέχαστες από το 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2020 ήταν μια δύσκολη, περίεργη χρονιά. Συνέβησαν όμως πολλά εκτός από την πανδημία τα οποία έβαλαν το λιθαράκι τους για να μην το ξεχάσουμε.

Megxit

Το συγκλονιστικό γεγονός της showbiz ήρθε στην αρχή του έτους από το βασιλικό ρεπορτάζ. Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι ταρακούνησαν το σύμπαν με την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα και να μετακομίσουν στην Αμερική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Eγκυμοσύνες

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έγιναν ή θα γίνουν γονείς. Από την Emily Ratajkowski και τον Γιάννη Αντετοκούμπο μέχρι την Τζένη Μπαλατσινού και τη Gigi Hadid ως τη Νίκη Λυμπεράκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Vote for Kanye

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Kanye West είχε δυο δυνατές στιγμές αυτό το χρόνο. Από τη μία το απίστευτο παραλήρημα του και από την άλλη η υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ. Ποια σου φάνηκε πιο έντονη;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ye (@kanyewest)

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη και η κοινή γνώμη

Το hashtag #mekathetouni πήρε φωτιά μετά τη δημοσιοποίηση ενός ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την Ιωάννα Τούνη. Η πλειοψηφία πήρε το μέρος της και άνοιξε μια μεγάλη κουβέντα για τα δικαιώματα των γυναικών σε σχέση με το σώμα τους, την εκδίκηση, τα ροζ βίντεο και το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα αν εμπιστευτεί παραπάνω τον παρτενέρ της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝑻𝒉𝒆 𝑴𝒂𝒎𝒂𝒈𝒆𝒓𝒔 (@themamagers)

Η μεταμόρφωση της Adele

Η φωτογραφία που δημοσίευσε από τα γενέθλιά της το Μάιο στην οποία φαίνεται να φορά ένα μίνι φόρεμα έκανε το γύρο του διαδικτύου και όλοι οι θαυμαστές της είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό! Έχασε 45 κιλά και ενώ ήταν πολύ όμορφη, τώρα είναι πραγματικά μια κούκλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Free Britney

Το δικαστήριο δεν ικανοποίησε το αίτημά της Britney Spears και έτσι η ποπ σταρ και πάλι, δε μπόρεσε να απαλλαχθεί από τον πατέρα της ως κηδεμόνα και διαχειριστή της καριέρας και της προσωπικής της ζωής, όπως αιτήθηκε από το ανώτατο δικαστήριο της Καλιφόρνια.

Μετά την ακροαματική διαδικασία, η απόφαση του δικαστηρίου δεν «αγγίζει» το ρόλο του Jamie Spears, σύμφωνα με τα έγγραφα που επικαλείται το ET. Μάλιστα, παρέτεινε τα καθήκοντα από τα οποία είχε αποσυρθεί πριν από ένα χρόνο, έως και την 1η Φλεβάρη του 2021. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Διπλωματική σύρραξη με το post της Dua Lipa

Η τραγουδίστρια ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό που παρουσίαζε την Αλβανία να φτάνει μέχρι τη Θεσπρωτία, μαζί με την λέξη «αυτόχθονες», εννοώντας τους Αλβανούς - Κοσοβάρους. Mετά τον σάλο που προκάλεσε, αναρτώντας στον λογαριασμό της στα social media χάρτη με τη «Μεγάλη Αλβανία», η ίδια τοποθετήθηκε δημόσια λέγοντας πως η ανάρτησή της «παρερμηνεύτηκε σκόπιμα», κι η ίδια απλώς ήθελε να αναδείξει την καταγωγή της και όχι να προκαλέσει μίσος, διαχωρίζοντας τη θέση της με τον «εθνικό αυτονομισμό». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Χάσαμε σπουδαίους ανθρώπους

Από τον Pierre Cardin ως τον Kobe Bryant με την μικρή του κόρη, την ηθοποιό του Glee Naya Rivera αλλά και τον Sean Connery, τον Kirk Douglas και τον Μαραντόνα.

Ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα πολλών διασήμων

Από τον Antonio Banderas ως την Χριστίνα Μπόμπα και την Κατερίνα Ζαρίφη, τον Tom Hanks και τη σύζυγό του, ως τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Μαυρίδη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Η Ελένη Μενεγάκη έριξε αυλαία

Και τέλος, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να αφήσει πίσω της τα φώτα της κάμερας και να σταματήσει την τηλεόραση. Ομολογουμένως για όσους την παρακολουθούσαν ήταν μια μεγάλη ανατροπή που όμως συζητιόνταν πολύ καιρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
12 / position1: 197 / position2: 4659
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb