ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Το μεγάλο μάθημα που πρέπει να πάρεις το 2021 σύμφωνα με το ζώδιό σου

Τι μας φέρνουν οι πλανήτες
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το μεγάλο μάθημα που πρέπει να πάρεις το 2021 σύμφωνα με το ζώδιό σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πλανητικές επιρροές για το έτος 2021 δίνουν μεγάλη έμφαση στα έσοδα, στη σκληρή δουλειά και την απόκτηση ειδών πολυτελείας. Οι πλανήτες Κρόνος και ο Δίας θα βοηθήσουν στη δημιουργία καινοτόμων ιδεών που μπορεί να έρχονται σε αντίθεση με τις παραδοσιακές και συμβατικές θεωρίες όμως θα σας πάνε μπροστά. Ο Δίας θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια αίσθηση ισορροπίας για να προσαρμοστείτε στις νέες ιδέες και καταστάσεις.

Ποια είναι τα μαθήματα που θα πάρουν όμως τα ζώδια φέτος;

ΚΡΙΟΣ

Tα χρήματα θα ελέγχουν τη ζωή σας κατά τη διάρκεια του 2021 και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για μερικές ανατροπές. Θα μάθετε την αυτοσυγκράτηση και τη μεθοδικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑΥΡΟΣ

Το έτος 2021 θα είναι γεμάτο δράμα αλλά και ενθουσιασμό λόγω της συγκέντρωσης πολλών πλανητών στο ζώδιό σας. Θα υπάρξουν πολλές συγκρούσεις αλλά και μεγάλες θετικές αλλαγές. Θα μάθετε την προσαρμοστικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι μπορούν να επιτύχουν το στόχο τους φέτος, έχοντας διπλωματικότητα και αυτό είναι το μεγάλο τους μάθημα στις σχέσεις τους με ανθρώπους. Ο Δίας θα σας βοηθήσει να πετύχετε στα πρότζεκτ σας ενώ ο Κρόνος θα σας κρατήσει ρεαλιστές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2021 θα "ξοδευτεί" στην κυριολεξία, για την κοινωνικοποίηση και τη δημιουργία νέων επαφών. Αυτό θα σας βοηθήσει να χτίσετε το μέλλον σας αφού λάβετε σημαντικές αποφάσεις με τη βοήθεια νέων φίλων. Φέτος θα μάθετε να είστε καλοί φίλοι και σύντροφοι.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά θέματα θα είναι στο προσκήνιο του Λέοντα κατά τη διάρκεια του 2021. Θα έχετε την ενθάρρυνση των ανωτέρων σας για τις φιλοδοξίες της καριέρας σας. Μπορείτε να προσβλέπετε σε ανώτερες θέσεις μαζί με αυξήσεις μισθών. Θα μάθετε όμως φέτος την ισορροπία ανάμεσα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι πρέπει να ακολουθήσουν το ένστικτό τους κάθε φορά που παίρνουν σημαντικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια του 2021. Δεν πρέπει να εξαρτώνται από άλλους και τις ιδέες τους. Η αρχή της χρονιάς δεν είναι πολλά υποσχόμενη όμως παρακάτω κάτι καλό θα έρθει - και το μάθημα θα είναι να μάθετε να δέχεστε - δώρα, αγάπη, φροντίδα.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί μπορούν να επιτύχουν αυτό που επιδιώκουν κάνοντας μικρές αλλαγές στις καθημερινές δραστηριότητες και αποφεύγοντας σημαντικές αλλαγές. Οι πλανητικές διαδρομές αυτές είναι ευνοϊκές για τη βελτίωση της υγείας και της ενεργητικότητάς σας κατά τη διάρκεια αυτού του έτους - αρκεί να μην τεμπελιάσετε όπως πέρισι. Και αυτό είναι το μάθημά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αγάπη παίζει ζωτικό ρόλο στη ζωή των ανθρώπων και αυτό είναι το μεγάλο σας μάθημα. Δώστε της χώρο! Ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση με το σύντροφό σας εάν αφιερώσετε περισσότερο χρόνο. Οι σχέσεις θα είναι ευχάριστες, στοργικές και ευχάριστες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης μπορεί να ανυπομονεί για πολύ ρομαντισμό το 2021. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να μπείτε σε σχέση, και εξαρτάται από εσάς να το εκτιμήσετε και να δοθείτε πραγματικά. Το μάθημά σας όμως είναι να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2021 θα έρθει με πολλές ευθύνες απέναντι σε πολλά. Αυτό θα εξαντλήσει τους πόρους σας και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Μπορείτε να ξεπεράσετε αυτές τις αγχωτικές καταστάσεις με κατάλληλες τεχνικές χαλάρωσης. Το μάθημα που πρέπει να πάρετε φέτος είναι να μάθετε πως πρέπει να καλομαθαίνετε τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι δεν θα είναι σε θέση να αποκρυπτογραφήσουν τα σημάδια την ώρα που πρέπει. Θα συμβαίνουν αναπάντεχα πράγματα και αυτό θα πρέπει να το αποδεχτούν - η ζωή είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε ήρεμοι και να αντιμετωπίζουμε τις αβεβαιότητες με θάρρος και σοφία. 

ΙΧΘΕΙΣ

Οι Ιχθείς θα πρέπει να μάθουν να είναι διπλωματικοί τόσο στη θεωρία όσο και στις πράξεις τους και δεν πρέπει να βλάπτουν τα συναισθήματα των άλλων. Το μάθημά τους είναι να αποκτήσουν την ενσυναίσθηση που έχασαν στο δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
24 / position1: 506 / position2: 713
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb