ΣΧΕΣΕΙΣ

Το σημάδι που επιβεβαιώνει το ένστικτο σου για να μην τον εμπιστευτείς

Γιατί η διαίσθηση δεν πέφτει ποτέ έξω
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το σημάδι που επιβεβαιώνει το ένστικτο σου για να μην τον εμπιστευτείς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια νέα έρευνα έρχεται για να σου ανοίξει τα μάτια και να σε κάνει να σκεφτείς, πόση υγειής και αληθινή είναι τελικά η σχέση σου. Μπορεί η αληθεία να πονάει και να μην σου αρέσει, είναι όμως ο μόνος τρόπος για να πας μπροστά και να είσαι χαρούμενη.

Όπως αναφέρει η εν λόγω έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Personality and Social Psychology και η οποία αφορά την απιστία, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα σημάδια στους άντρες που μπορούν να προειδοποιήσουν τις γυναίκες για τον χαρακτήρα του καλού τους. 

Στην έρευνα συμμετείχαν 233 νιόπαντροι, οι οποίοι έπρεπε να βαθμολογήσουν τη σχέση τους και το πόσο ικανοποιημένοι είναι μέσα σε αυτή. Όπως αποκάλυψαν τα αποτελέσματα όμως, εκείνοι που δήλωσαν ότι έχουν έντονη σeξουαλική δραστηριότητα και είναι άκρως ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις τους σε αυτόν τον τομέα, είναι και αυτοί που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν τις συντρόφους τους.

Ο λόγος είναι, κατά τους επιστήμονες, ότι τα άτομα αυτά είναι εξοικειωμένα με το σeξ και άρα είναι πιο επιρρεπή στο να ενδώσουν σε αυτό με κάποιον τρίτο. Φσυικά το γεγονός αυτό δεν είναι απολύτο για όλους τους άνδρες, όμως όπως και να έχει ένας έμπειρος σeξουαλικά άντρας έχει πιο ανοιχτό ραντάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 540 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb