ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Zώδια του μήνα: Iανουάριος

Τι μας περιμένει το νέο μήνα;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Zώδια του μήνα: Iανουάριος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΚΡΙΟΣ

Μη νιώθετε νευρικότητα αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένατε και όπως ελπίζατε στη δουλειά. Δεν σημαίνει ότι πρόκειται να χάσετε το βασικό σας εισόδημα. Υπομονή. Εάν είστε σε μια υγιή σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την θρέψετε και να την περιποιηθείτε. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας σχετικά με τους φόβους της προδοσίας και της εμπιστοσύνης και να τους διώξετε μακριά. Εάν ναι, τότε μη το σκέφτεστε. Ναι, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη διάρκεια, αλλά όσο είστε πρόθυμοι να τα δώσετε όλα, να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, ίσως να εκπλαγείτε ευχάριστα. Αν δεν σας αρέσει το περιβάλλον εργασίας σας και δεν βλέπετε κάτι να αλλάζει σύντομα, ίσως είναι καιρός να ψάξετε για μια νέα δουλειά. Υπήρξε πρόσφατα η ευκαιρία να επιστρέψετε σε ένα πλάνο που νομίζατε τελειωμένο;

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Αυτό το μήνα θα έχετε θετική ενέργεια, που θα σας κάνει πιο δραστήριους και δημιουργικούς αλλά και γεμάτους όρεξη. Εναλλακτικά, αν αισθάνεστε ότι δεν δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας, αυτός ο μήνας μπορεί να χρησιμεύσει ως ξυπνητήρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έντονη προσωπικότητά σας, θα συμβάλει στο να συνάψετε γνωριμίες με άτομα κύρους, που θα σπεύσουν να βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Αν δεν συμβεί όμως κάτι τέτοιο ίσως να πρέπει να περιμένετε για την επόμενη μεγάλη ευκαιρία. Μιλήστε με την οικογένειά σας και λύστε τα προβλήματά σας!

ΛΕΩΝ

Κάποιος που σας έβλαψε στο παρελθόν ή ένας παλιός φίλος μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σας ζητώντας συγχώρεση. Ίσως να είστε σε θέση να το κάνετε.  Ανοίγεστε και αν ακόμα το κάνετε μυστικά ή δε θέλετε να αποκαλυφθείτε πλήρως, ο έρωτας σας περιμένει και πλέον έχει πρόσωπο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δε λύνεται χωρίς προσπάθεια και χωρίς να είμαστε πλήρως ξεκαθαρισμένοι τι θέλουμε! Τα παθήματα για εσάς είναι μαθήματα που θα τα χειριστείτε προς όφελος σας και θα το πάρετε το μάθημά σας για να μην το επαναλάβετε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είτε πήρατε τα ρίσκα σας, είτε κάνατε σπασμωδικές κινήσεις που δεν οδήγησαν κάπου καλά.Έχετε υπομονή και κουράγιο! Αυτή τη φορά ξέρετε τι μπορείτε να αποφύγετε και να διορθώσετε αυτά που κάνατε λάθος και δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις σε φιλικό αλλά και εργασιακό επίπεδο. 

ΖΥΓΟΣ

Πρέπει να δώσετε ασφάλεια για να σας την ανταποδώσουν…  Πάντως καλή η θεωρία αλλά η πράξη σίγουρα υπερέχει και καλό είναι να μιλάτε με αποδείξεις! Πολύ συχνά αποδεικνύεστε ασυνεπείς και απογοητεύετε τους άλλους οπότε με τη νέα χρονιά δείτε καλύτερα αυτό σας το ελλάττωμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά δεν πειράζει που κάποια πράγματα καθυστερούν αφού ο επαναπροσδιορισμός είναι ωφέλιμος αν ξέρετε πώς να τον δουλέψετε! Οι αναποδιές στη ζωή στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο δώρο για σας αν χρησιμοποιηθεί σοφά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρέπει να ξαναδείτε τις σκέψεις και τα σχέδιά σας γύρω από τη σχέση σας και τα οικονομικά σας. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη συγκυρία, επειδή θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε ακριβώς τι πάει λάθος στη ζωή σας! Είστε στα καλύτερά σας. Εκμεταλλευτείτε το!

ΙΧΘΕΙΣ

Μην ανησυχείτε για όσα δεν έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα... Αν και μπορεί να νομίζετε ότι έχετε υπό έλεγχο τα οικονομικά σας, φαίνεται ότι το σύμπαν θέλει να μελετήσετε πολύ πιο προσεκτικά αυτό τον τομέα. Βασιστείτε στους φίλους σας για να σας κρατήσουν μακριά από προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
23 / position1: 181 / position2: 566
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb