ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τρία ψυχολογικά τρικ ώστε να πετυχαίνεις πάντα αυτά που θες

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
Από το NEWSROOM
Τρία ψυχολογικά τρικ ώστε να πετυχαίνεις πάντα αυτά που θες
@freepik.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει ένα παλιό ρητό που λέει πως η ψυχολογία είναι το 50% της αντίδρασης. Κι αυτό συνήθως ισχύει, καθώς ανάλογα την ψυχολογία που έχουμε ή αυτή που προκαλούμε σε κάποιον με τις πράξεις μας και τα λόγια μας, μπορούμε να πετύχουμε το αντίστοιχο αποτέλεσμα.

Για να πετυχαίνεις όσα θέλεις σε προσωπικό επαγγελματικό επίπεδο, μπορείς να εφαρμόσεις ορισμένα τρικ. Όπως τα τρία παρακάτω...

Οπτική επαφή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν κάποιος δεν απαντά με ακρίβεια σε οποιαδήποτε ερώτηση που το θέσατε, τότε κρατήστε οπτική επαφή μαζί του χωρίς να μιλήσετε. Η ψυχολογία αναφέρει πως η σιωπή αλλά και το επίμονο κοίταγμα θα τον κάνει γίνει πιο συγκεκριμένος.

Ζητάς πολλά για να πάρεις... όσα θέλεις

Πολλοί άνθρωποι για να σας πούνε ναι σε μια χάρη, θα πρέπει πρώτα να σας πούνε όχι. Αν λοιπόν θέλετε μια χάρη από κάποιον, η οποία είναι σημαντική για εσάς, ξεκινήστε ζητώντας περισσότερα ώστε να καταλήξετε σε αυτό που θέλετε.

Η ευφυΐα και η αυτοπεποίθηση είναι εναλλάξιμα

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξεχωρίζουν ή δεν βρίσκουν τα όρια μεταξύ ευφυίας και αυτοπεποίθησης. Οπότε αν δείξετε ότι έχετε πολλές γνώσεις πάνω σε ένα αντικείμενο, τότε οι άνθρωποι τείνουν να σε ακούν και να σε εμπιστεύονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
6 / position1: 261 / position2: 431
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb