THINK

Ο νέος πρόεδρος της Αμερικής πήρε μια απόφαση που θα κάνει τις γυναίκες περήφανες

Αυτό θα πει φεμινισμός και ισότητα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Ο νέος πρόεδρος της Αμερικής πήρε μια απόφαση που θα κάνει τις γυναίκες περήφανες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kamala Harris αποτελεί την πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ και για αυτό τον λόγο έγραψε την δική της ιστορία μετά την εκλογή του Joe Biden Μπάιντεν. Φαίνεται όμως,  ότι ο νέος Πρόεδρος της Αμερικής, έχει πολλές ακόμα άξιες γυναίκες στην ομάδα του, τις οποίες θα γνωρίσουμε από εδώ και πέρα.

via GIPHY

Ήδη από την περίοδο της προεκλογικής του εκστρατείας, ο Biden είχε επιλέξει γυναίκες ως υψηλόβαθμα στελέγχη και συμβούλους στην επικοινωνία, οι οποίες τελικά αποτελούν και τα μέλη της ομάδας επικοινωνίας του Λευκού Οίκου. Αυτό, είναι επίσης ένα πρωτοφανές γεγονός στην ιστορία των ΗΠΑ.

Η πρώην διευθύντρια Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου Jennifer Psaki, η οποία αποτελούσε και την πρώην εκπρόσωπο Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών στην θητεία του Barack Obama, θα είναι η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, ενώ η Kate Bedingfield, η οποία ήταν η εκπρόσωπος της προεκλογικής του εκστρατείας Biden, θα είναι η διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου.

Από την άλλη, η Symone Sanders, υψηλόβαθμη σύμβουλος στην προεκλογική εκστρατεία θα γίνει η εκπρόσωπος Τύπου της αντιπροέδρου, Kamala Harris και η Elizabeth Alexander, πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Biden όταν ήταν αντιπρόεδρος, θα είναι η η διευθύντρια επικοινωνίας της Jill Biden, που είναι η επόμενη πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

Τη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου θα αναλάβει η Karine Jean-Pierre και της αναπληρώτριας διευθύντριας επικοινωνίας για την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ η Ashley Etienne, οι οποίοις και οι δυο ήταν υψηλόβαθμοι σύμβουλη στην προεκλογική εκστρατεία του Biden.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, η Pili Tobar η οποία είχε την θέση της διεθύντριας των ισπανόφωνων ΜΜΕ του αρχηγού των Δημοκρατικών στη Γερουσία, θα γίνει η αναπληρώτρια διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου.

Όπως δήλωσε η Psaki σε δημοσίευση της στο Twitter, η επικοινωνιακή ομάδα που ανήκει, είναι η πιο ιδιαίτερη ομάδα στο είδος της στην ιστορία των ΗΠΑ, καθώς αποτελείται επίσης από μητέρες μικρών παιδιών.

Τέλος, σύμφωνα με όσα είπε ο Biden σε συνέντευξη του, είναι πολύ υπερήφανος που έχει μια ομάδα συνεργατών που αποτελείται μόνο από γυναίκες και είναι όλες τους πρόσωπα με τα κατάλληλα προσόντα και την ανάλογη εμπειρία στον τομέα τους, την επικοινωνία. Εκτός όμως από τις νέες αντιλήψεις που θα φέρουν στην δουλειά, θα συμβάλλουν και στην καλύτερη ανοικοδόμηση της χώρας τους.

via GIPHY

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
6 / position1: 427 / position2: 4822
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb