ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Τα ζώδια του μήνα: Δεκέμβριος

BONUS: Τι θα σας φέρει ο Άη Βασίλης;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα ζώδια του μήνα: Δεκέμβριος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι να περιμένετε τον τελευταίο μήνα του χρόνου, ενός χρόνου που κάθε άλλο παρά εύκολος ήταν για όλους!

ΚΡΙΟΣ

Διάφορες δουλειές θα σας προκαλέσουν αρκετό άγχος και αναστάτωση αλλά μέχρι το τέλος του μήνα θα έχετε και τα δωράκια σας, και έτσι να ξεχάσετε προσωρινά το γεγονός πως φέτος οι γιορτές είναι πολύ διαφορετικές! Κρίση στις συνεργασίες και τις φιλίες, διακοπή μιας συνεργασίας ή μια νέα συνεργασία, σταθερή που θα αποδώσει μακροπρόθεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Άγιος Βασίλης θα σας φέρει: Μια δυνατή φιλία και πολλές χαρούμενες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δεκέμβριος θα σας φέρει καλή διάθεση και κέφι. Καθυστερήσεις μπορεί να εμφανιστούν σε θέματα της δουλειάς, που θα απαιτηθεί συγκέντρωση και υπομονή για να ξεπεραστούν και εννοείται κάποια στιγμή θα σας λείψουν τα οικογενειακά τραπεζώματα, οι συγκεντρώσεις στα φιλαράκια σας, αλλά μη το βάζετε κάτω.

Ο Άγιος Βασίλης θα σας φέρει: Ιδιαίτερες στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιος που σας έβλαψε στο παρελθόν ή ένας αποξενωμένος φίλος ή και πρώην, μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σας ζητώντας συγχώρεση. Ίσως να είστε σε θέση να το κάνετε. Αν δεν συμβεί όμως, ίσως να συμβιβαστείτε με αυτήν την επώδυνη πραγματικότητα όλο το μήνα. Κατα τ' άλλα διάφορα περιστατικά θα ανεβάσουν την διάθεση και θα σας κάνουν περισσότερο ανοιχτούς και ευέλικτους στην σκέψη..

Ο Άγιος Βασίλης θα σας φέρει: Ένα μεγάλο νέο που θα σας φτιάξει το κέφι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λόγω συναισθηματικής φόρτισης, λόγω social distancing, λόγω φοβίας και ενοχών , ίσως σας ξεφύγουν μερικές κουβέντες, που μπορεί να πληγώσουν άτομα που αγαπάτε. Ευτυχώς όμως, κανείς δεν θα παρεξηγηθεί, καθώς όλοι γνωρίζουν, τι άνθρωπος είστε κατά βάθος. Για αυτό το μήνα σας συμβουλεύουμε να φάτε πολύ, να κάνετε όνειρα, να σχεδιάσετε το μέλλον.

Ο Άγιος Βασίλης θα σας φέρει: Μια ευχάριστη αλλαγή!

Άκουσε τον Arion Christmas εδώ

ΛΕΩΝ

Είναι σημαντικό να παραμείνετε ψύχραιμοι στις κακουχίες των ημερών και να μην μπήξετε τα κλάματα με την πρώτη ευκαιρία. Σημαντικό είναι αυτό το μήνα να μπορέσετε να προχωρήσετε παρά τα όποια εμπόδια. Στα οικονομικά σας, τα πράγματα θα είναι αρκετά ικανοποιητικά, ωστόσο καλό είναι να μην κάνειτε άστοχα ανοίγματα και μην μπαίνετε σε βαθιά νερά.

Ο Άγιος Βασίλης θα σας φέρει: Φωτιά στο κρεβάτι μετά από πολύ καιρό!

ΖΥΓΟΣ

Ο Δεκέμβριος για σας δε θα είναι ένας ξεκούραστος μήνας! Ξέρουμε πως έχετε καιρό να νιώσετε χαλαροί, ελεύθεροι και να φορτίσετε όπως πρέπει τις μπαταρίες σας! Να προσπαθήσετε για έναν καλύτερο εαυτό ή αν προσπαθείτε να επαναλάβετε τα ίδια λάθη σας! Και να μη φοβάστε το μέλλον, όλα θα φτιάξουν.

Ο Άγιος Βασίλης θα σας φέρει: Μια νέα αρχή στην καθημερινότητά σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Θα υπάρξουν μικροσυγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας, που αν δεν τις διαχειριστείτε σωστά, πολύ πιθανό να σκεφτείτε ακόμα και την προοπτική αλλαγής επαγγελματικών σχεδίων και στόχων.  Πιθανό να προσπαθήσετε να βάλετε ένα πρόγραμμα ώστε να μειώσετε τα έξοδα... αλλά το online shopping σας έχει καταστρέψει!

Ο Άγιος Βασίλης θα σας φέρει: Πολλά χρέη αλλά τρομερή γκαρνταρόμπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αλλαγές στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας συνεχίζονται, ενώ θα βρείτε τρόπο να πετύχετε όσα θέλετε και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας! Προσέξτε μόνο μήπως τελικά βρεθείτε μπλεγμένοι σε μια συνθήκη που δεν διάλεξατε. Αντιθέτως οι εν σχέση καλό θα ήταν να μην μπλέξουν σε περιπέτειες γιατί σας βλέπουμε με βουλωμένο μάτι.

Ο Άγιος Βασίλης θα σας φέρει: Νέο κινητό ή έστω, βελτιωμένη επικοινωνία με το περιβάλλον!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε στα μέσα του μήνα να εκνευριστείτε - κάτι που θα κλονίσει την φυσική σας κατάσταση, και δεν σας θέλουμε ντεφορμέ χριστουγεννιάτικα.  Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στην ζωή σας, με έναν αναπάντεχο και αλλοπρόσαλο τρόπο θα αλλάξουν όλα με τη νέα χρονιά. Έρχεται αυτός/η που περιμένετε, το ταίρι που λαχταράτε!

Ο Άγιος Βασίλης θα σας φέρει: Ένα νέο αμόρε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φροντίστε να ξεκουραστείτε και να δείτε θετικά τα πράγματα και προπάντων να αισιοδοξείτε, αντί να πέσετε σε κατάθλιψη λόγω Covid. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας και κάντε αυτό που πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για εσάς. Είναι η ιδανική στιγμή για μια επανεκκίνηση!

Ο Άγιος Βασίλης θα σας φέρει: Ένα μεγάλο δώρο, τους επόμενους όμως μήνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα άστρα έχουν ευθυγραμμιστεί, το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να λάμπετε. Μην ξεχνάτε την οικογένειά σας και τους ανθρώπους που σας χρειάζονται.  Θέλουμε μπρίο, κόκκινα μάγουλα και ένα κορμί λαμπάδα, άρα αφήστε τα γλυκά στην άκρη...

Ο Άγιος Βασίλης θα σας φέρει: Ένα καλό ξεσκαρτάρισμα από ανθρώπους που δεν αξίζουν τον κόπο.

ΙΧΘΕΙΣ

Η αισιοδοξία σας και η πίστη στις δυνατότητες σας θα είναι τόσο αυξημένες που θα το μεταδίδετε πολύ έντονα και στο ταίρι σας, στους συνεργάτες σας, στους φίλους σας. Πετάξτε ότι σας είναι άχρηστο! Τα εργασιακά σας τα έχετε under control, τα χρήματά σας παραμένουν στις τσέπες σας. 

Ο Άγιος Βασίλης θα σας φέρει: Νέα εσώpoυχα και σεντόνια πονηρούτσικα!

Τι θα λέγατε για λίγη Χριστουγεννιάτικη μουσική;

Άκουσε τον Arion Christmas εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
24 / position1: 156 / position2: 595
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb