ENTERTAINMENT

Η Μeghan Markle αποκαλύπτει πως απέβαλε στο δεύτερο παιδί της

Mε ένα συγκινητικό της άρθρο που δημοσιεύτηκε στους The New York Times ανακοίνωσε ότι απέβαλε τον Ιούλιο
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 25, 2020
Η Μeghan Markle αποκαλύπτει πως απέβαλε στο δεύτερο παιδί της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με ένα άρθρο της στους The New York Times με τίτλο «Οι απώλειες που μοιραζόμαστε» η Μeghan Markle αποκάλυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι μετά από μία αποβολή που είχε, έχασε το δεύτερο παιδί της.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Harry, για την οποία έχουν χυθεί τόνοι μελάνι, τόσο πριν όσο και μετά από το επεισοδιακό Megxit, συγκινεί με άρθρο που δημοσίευσε στην αμερικανική εφημερίδα, λίγους μήνες μετά την απόφαση του διάσημου ζευγαριού να μετακομίσει μόνιμα στις ΗΠΑ.

Σε αυτό αποκάλυψε ότι υπέστη μια αποβολή κατά την διάρκεια του καλοκαιριού – στο νέο της σπίτι στην Καλιφόρνια- και ότι έχασε το δεύτερο παιδί της αφού ένιωσε «μια έντονη κράμπα» την ώρα που άλλαζε πάνα στον γιο της Αrchie.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «ίσως το μονοπάτι προς τη θεραπεία αρχίζει με τις πιο απλές λέξεις: Είσαι καλά; Το να μοιράζεσαι τον πόνο είναι το καλύτερο παυσίπονο» εξηγεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αμερικανίδα ηθοποιός εξιστορεί με εμφανή πόνο το πώς βίωσε την επώδυνη ημέρα εκείνη του Ιουλίου, λέγοντας ότι κρατούσε στην αγκαλιά της γιο της όταν διπλώθηκε από την ενόχληση στην κοιλιά. «Ήξερα ότι έχανα τότε το δεύτερό μου παιδί» γράφει η ίδια.

Στο άρθρο η Δούκισσα του Σάσεξ καλεί επίσης τους συμπατριώτες της Αμερικανούς να τηρήσουν τα μέτρα κοινωνικής απόστασης στη φετινή Ημέρα των Ευχαριστών, στις 26 Νοεμβρίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Watcher - Sussex (@royal.watcher)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 471 / position2: 880
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb