STYLE
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Pink Gifts: Μεταξωτό μαντήλι της νέας συλλογής MAnnequin

Χριστούγεννα με δώρα από το Pink.gr - κάθε εβδομάδα ένα νέο δώρο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Pink Gifts: Μεταξωτό μαντήλι της νέας συλλογής MAnnequin

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

PINK.GR GIFTS - Χριστούγεννα με δώρα από το Pink.gr - κάθε εβδομάδα ένα νέο δώρο! 

On the first week of Christmas my true love gave to me...

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα του Pink.gr ξεκινούν με αριστοκρατική διάθεση και με ένα μεταξωτό μαντήλι από τη MAnnequin Collection!

Κάνε δικό σου το best seller μεταξωτό μαντήλι "Latremeno" από τη MAnnequin Collection για να το φοράς με δεκάδες stylish τρόπους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα βήματα είναι απλά!

Κάντο δικό σου και θα μας θυμηθείς - κάνοντας κλικ εδώ και ακολουθώντας τα βήματα στο Instagram! Η κλήρωση θα γίνει σε μία εβδομάδα και η νικήτρια θα ειδοποιηθει με προσωπικο μηνυμα κοινοποιημενο και στο MANNEQUIN για να μας δωσει πλήρη στοιχεια για την αποστολή του δώρου!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official)

Η Αναστασία Μπουφτά μας λέει λίγα πράγματα για το ονειρεμένο αυτό μαντήλι! "Let’s get personal είναι το όνομα της νέας μας mini συλλογής από μεταξωτά μαντήλια και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. H χρονιά που πέρασε, πριν καν προκύψουν οι αλλαγές που βιώσαμε όλοι μαζί σε παγκόσμιο επίπεδο, ξεκίνησε με αλλαγές σε επίπεδο προσωπικό.

Αλλαγές που κάποια πράγματα τα βελτίωσαν, σε άλλους τομείς μας ξεβόλεψαν και σίγουρα μας έκαναν να σκεφτούμε ξανά κάποια πράγματα. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να στραφούμε σε εμάς και σε όλα αυτά που μας οδήγησαν εδώ που είμαστε τώρα και κάπως έτσι, καταλήξαμε στα νέα μας prints που θα παρουσιαστούν σωστά και όπως τους αξίζει στην επόμενη η καλοκαιρινή συλλογή μας “Change of plans”.

Σαν ανυπόμονα όμως πλάσματα, δεν μπορούσαμε να κρατηθούμε γι’ αυτό σας δίνουμε μια πρώτη γεύση σε μικρές, τετράγωνες, μεταξωτές δόσεις! Το "Latremeno" δεν το βαφτίσαμε έτσι για πλάκα. Υπάρχει σήμερα, όχι όμως σε αυτή τη μορφή, αλλά καμένο, ταλαιπωρημένο και παρατημένο σε κάποιο στενό στην πόλη της Ξάνθης. Όταν το αντικρίσαμε με τις συναδέλφους μου, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και φυσικά του φερθήκαμε αναλόγως στη διπλωματική μας εργασία. Τι σχέση έχει με το Mannequin; Η δημιουργική πορεία μου στην Αρχιτεκτονική, με έστειλε στη μόδα, οπότε δε θα μπορούσα να μην την τιμήσω για τα εφόδια που μου έδωσε για αυτή την πρώτη μεγάλη αλλαγή".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 232 / position2: 533
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb