ENTERTAINMENT

Τι μπορεί να απέγινε το ζευγάρι του «Notting Hill»;

Ο Hugh Grant έδωσε την δική του απάντηση
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Τι μπορεί να απέγινε το ζευγάρι του «Notting Hill»;
@mylondon.news

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε πολλές Rom-Com του Χόλιγουντ αλλά και σε πολλές ιστορίες και παραμύθια, η ταινία τελειώνει όταν ένα ζευγάρι μπορεί να είναι πλέον απερίσπαστα μαζί, αφού έχει ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που βρέθηκαν στον δρόμο του. Μια ταινία από αυτές είναι το «Notting Hill».

Στην συγκεκριμένη ταινί ατα εμπόδια ήταν πολλά αφού μιλάμε για μια σουπερ σταρ της κινηματογραφικής βιομηχανίας και έναν ιδιοκτήτη βιβλιοπωλείου στη συνοικία Notting Hill του Λονδίνου. Γνωρίστηκαν τυχαία και τυχαία ερωτεύτηκαν. Όταν όμως η δημοσιότητα τους ακολουθεί, θα πρέπει να αναθεωρήσουν για λίγο το παραμύθι που ζούσαν αρχικά. Μέχρι να καταλάβουν πως ο έρωτάς τους είναι αληθινός.

https://variety.com/2019/vintage/news/notting-hill-richard-c-20th-anniversary-1203225966/

@variety.com

Εκτός του ότι η ταινία αποτελεί την απόλυτη ανδρική φαντασίωση, προκύπτει το ερώτημα ποια θα μπορούσε να είναι η συνέχεια της ιστορίας από εκεί που την αφήσαμε. Θα ζούσαν χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι;

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Hugh Grant, 21 χρόνια μετά την πρεμιέρα της έχει την δική του απάντηση. Και μάλλον είναι μια απάντηση που δεν είναι αυτή που θα θέλαμε να ακούσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι σίγουρος ότι ο χαρακτήρας μου στο ‘Notting Hill’ και ο χαρακτήρας της Julia Roberts πως είχαν το χειρότερο δυνατό διαζύγιο με ακριβούς και μνησίκακους δικηγόρους» δήλωσε στο Collider ο ηθοποιός. Δήλωσε μάλιστα πως όλες του οι σχέσεις στις ρομαντικές κομεντί που πρωταγωνίστησε «ήταν καταστροφικές».

«Αυτές οι ταινίες είπαν όλες ψέματα», είπε λέγοντας ταυτόχρονα πως βρίσκει καταπληκτική ιδέα να υπάρξει ένα είδος ταινιών που θα λειτουργούν ως sequel των ρομαντικών ταινιών και θα τις αποδομούν. Είπε συγκεκριμένα επίσης, πως θα ήθελε να γυρίσει ένα sequel του «Notting Hill» που θα μας δείξει το «απαίσιο διαζύγιο που θα ακολουθούσε». Θα είχε «παιδιά να εμπλέκονται, πολλά δάκρυα, ανθρώπους ψυχολογικά σημαδεμένους για πάντα». Και τέλειωσε την φράση του γελώντας και λέγοντας «Θα ήθελα πολύ να το κάνω αυτό».

Το χιούμορ του είναι γνωστό βέβαια, αλλά δεν μπορούμε να γελάσουμε όταν καταστρέφει με δυο φράσεις μια από τις πιο εμβληματικές ρομαντικές ταινίες των τελευταίων δεκαετιών. Βέβαια μην ξεχνάμε και την δική του σκανδαλώδη προσωπική ζωή, όταν το 2000 χώρισε από την Elizabeth Harley, 5 χρόνια αφότου την είχε απατήσει με μια ποpνη στο Χόλιγουντ. Ίσως όλα αυτά να τον έχουν κάνει ελαφρώς πικρόχολο, αν και εδώ και δυο χρόνια είναι ξανά παντρεμένος με την Anna Eberstein.

Πάντως αυτό που είπε είναι μια πιθανότητα. Δεν μπορούμε να πούμε πως αποκλείεται. Απλά δεν επιλέγουμε να την πιστέψουμε ως μόνη πιθανότητα. Εντάξει, Hugh;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 947 / position2: 1336
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb