Γιώργος Νταλάρας: «Η γυναίκα μου έπρεπε να είχε παντρευτεί έναν πρίγκιπα...»

Τα πρόσωπα που καθόρισαν τη ζωή του, αλλά και για τις ιδέες του που τον έκαναν όλα αυτά τα χρόνια να αγωνίζεται για όσα πιστεύει
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 07, 2020
Γιώργος Νταλάρας: «Η γυναίκα μου έπρεπε να είχε παντρευτεί έναν πρίγκιπα...»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Νταλάρας ήταν ο πρώτος καλεσμένος για φέτος στην εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τα πρόσωπα που καθόρισαν τη ζωή του, αλλά και για τις ιδέες του που τον έκαναν όλα αυτά τα χρόνια να αγωνίζεται για όσα πιστεύει.

Από γειτονιά σε γειτονιά ήταν η ζωή του ως παιδί, ένας μικρός εσωτερικός μετανάστης, που κάθε φορά που πήγαινε να ριζώσει, η οικογένεια έφευγε κι εκείνος έπρεπε να ξεκινήσει από την αρχή. «Είμαι ένα παιδί που ξεκίνησε χωρίς στον ήλιο μοίρα. Είχα μια αλλόκοτη παιδική ζωή αλλά ήμουν ευτυχισμένος… Παιδάκι 7-8 χρόνων έπαιρνα το λεωφορείο και πήγαινα από την Άνω Δάφνη στην Ακαδημίας, 1.20 δραχμές έκανε το εισιτήριο, δούλευα και σε ένα καφενείο. Πήγαινα τους καφέδες και τα κατάφερνα καλά. Ένα παιδάκι σβέλτο που έκανε και κόλπα με τον δίσκο. Τον γύριζα έτσι που δεν χυνόταν ο καφές και το νερό. Και μου έδιναν ένα δίφραγκο, όταν το πετύχαινα».

«Η μητέρα μου ήταν μια ηρωίδα που δύσκολα ξεχνάς»

Ο πατέρας του, πρόλαβε να τον δει φτασμένο, όμως συνέχιζε να παίζει μπουζούκι και να βγάζει πιατάκι, όπως έκαναν οι παλιοί ρεμπέτες. «Ήταν πολύ καλός μουσικός ο Λουκάς, δεν ήταν τυχαίος. Πηγαίναμε με τον αδελφό μου να παίξουμε μαζί του και δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έκανε. Του έλεγα, μπαμπά γιατί το κάνεις; Και μια φορά μου απάντησε: "Πώς θα ζήσουμε παιδί μου; Και ο Βαμβακάρης ακόμη βγάζει".

Η μητέρα μου ήταν μια ηρωίδα που δύσκολα ξεχνάς. Εγώ ήμουν πολύ συνδεδεμένος με εκείνη, γι’ αυτό και έζησα μαζί της μέχρι που έγινα 33 χρόνων. Είχαν αλλάξει τα πράγματα, είχε έρθει και ο Χρήστος κοντά μας όταν έφυγε από το ορφανοτροφείο. Όταν βελτιώθηκαν τα οικονομικά μας, μπόρεσα να πάρω ένα σπίτι στον αδερφό μου και άλλο ένα στη μητέρα μου για να ζήσει τα υπόλοιπα χρόνια της. Νομίζω ότι ο καημός της ήταν ότι άλλαζα και γινόμουν πιο αυστηρός και δύσκολος. Αλλά ήταν λογικό γιατί δεν μπορούσα να τα επεξεργαστώ όλα. Ήμουν ένα κλαράκι και παρίστανα το πλατάνι» τόνισε ο τραγουδιστής.

«Η Άννα θυσιάστηκε για μένα»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τη σύζυγό του, ο Γιώργος Νταλάρας είπε: «Πρέπει να παραδεχθώ πως η Άννα θυσιάστηκε για μένα. Θυσίασε πράγματα που θα μπορούσε να κάνει. Είμαστε λίγο αντίθετοι άνθρωποι, σε όλα τα επίπεδα. Με πίστεψε και με βοήθησε πάρα πολύ. Όταν τη γνώρισα ήταν ένα φωτεινό πλάσμα και αυτό με κέρδισε. Τώρα που πέρασαν όμως τα χρόνια, νομίζω ότι της άξιζε κάτι καλύτερο, ότι η Άννα είναι ένα κορίτσι που θα έπρεπε να έχει παντρευτεί έναν πρίγκιπα. Και όχι έναν αλήτη που παίζει και λίγο μπουζουκάκι».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 997 / position2: 2048
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb