ENTERTAINMENT

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Adele

Ερωτευμένη και σε σχέση η νεαρή τραγουδίστρια

Δημοσίευση ΟΚΤ 29, 2020
Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Adele

Ήταν ακόμη αρχές Ιουλίου όταν κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά οι φήμες για τη σχέση της Adele με τον διάσημο Βρετανό rapper. Ένα σχόλιό του στις φωτογραφίες της τότε έκανε τους fans να παραληρούν και να παραμιλούν και να λένε πως αυτός είναι το νέο αγόρι της 32χρονης τραγουδίστριας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έκτοτε δεν ακούσαμε ξανά κάτι για το ειδύλλιο αυτό και σχεδόν το είχαμε ξεχάσει. Όμως όπως όλα δείχνουν δεν ήταν φήμες, και ο rapper έχει πραγματικά κλέψει την καρδιά της. Ξέρουμε πως λατρεύεις και αγαπάς την Adele, το ίδιο κι εμείς. Η νέα της εμφάνιση μας εντυπωσίασε και η απώλεια των κιλών της ήταν κάτι που δεν περιμέναμε με τίποτα να δούμε. Μια άλλη Adele εμφανίστηκε μπροστά μας και δεν μπορέσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας με το αποτέλεσμά της.

Και οι αλλαγές ήρθαν μαζεμένες στη ζωή της, αφού το 2019 έγινε γνωστή πρώτα η είδηση για τον χωρισμό της από τον Simon Konecki έπειτα από 5 χρόνια σχέσης και τρία χρόνια έγγαμου βίου. Μετά η απώλεια κιλών και τώρα η είδηση για τη νέα σχέση στη ζωή της. Και άκου και το πιο παράδοξο από όλα. Το ζευγάρι στην πραγματικότητα είναι μαζί για περισσότερο από ένα χρόνο και μια πηγή μιλά τώρα για τη σχέση τους.

«Τα πράγματα έχουν αρχίσει να “παίρνουν φωτιά” μεταξύ τους. Βγαίνουν με τις ίδιες παρέες στο Λονδίνο και πραγματικά διασκεδάζει πολύ. Η Adele και ο rapper Skepta φαίνεται πως είναι το ζευγάρι που θα μας απασχολήσεις πολύ μέσα στον χειμώνα και ανυπομονούμε να τους δούμε και μαζί.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 456 / position2: 1153
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb