ΣΧΕΣΕΙΣ

Πόσο καλό είναι το να φτιάχνεις με τον πρώην της φίλης σου τελικά;

Δύσκολη η περιπέτεια που ζεις και ποια απόφαση να πάρεις
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Πόσο καλό είναι το να φτιάχνεις με τον πρώην της φίλης σου τελικά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχικά να πούμε ότι δεν υπάρχει λόγος να πας με κανέναν πρώην καμιάς φίλης σου, γιατί πολύ απλά υπάρχουν τόσοι ωραίοι και ενδιαφέροντες άντρες εκεί έξω που μπορεί να σου αρέσουν και να σε θέλουν σαν τρελοί, που οι παλιοί σου γνώριμοι θα μοιάζουν μπροστά τους απλά αδιάφοροι.

Αν πάλι ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος - γιατί καλώς ή κακώς αυτά συμβαίνουν στην ζωή και κάποιες φορές δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα όσα νιώθουμε - τότε σε περιμένει ένας δύσκολος δρόμος, γιατί στην μέση του μπλέκονται πολλά.

Το πόσο καλό είναι τελικά το να κάνεις σχέση με κάποιον πρώην μιας φίλης σου, θα το διαπιστώσεις παρακάτω από τα όσα θα διαβάσεις.

Πριν από πόσο καιρό χώρισαν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι σημαντικό στοιχείο, γιατί πρώτα από όλα, αν ο χωρισμός είναι πρόσφατος τότε πολύ πιθανόν το παιδί να μην έχει ξεπεράσει την σχέση και απλά να θέλει παρηγοριά ή να μην ξέρει τι του γίνεται και να φερθεί άσχημα, χωρίς να το θέλει. Άρα, αν έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος και σας βγήκε το ερωτικό τότε οκ, μπορείς να το εξετάσεις. Ειδικά αν η φίλη σου έχει προχωρήσει σε νέα σχέση και είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη, τότε μπορείς να της κάνεις μια συζήτηση για το θέμα και να δεις τι θα σου πει αυτή πρώτα.

Πρέπει να είσαι σίγουρη για τα αισθήματα σου

Κάνε μια ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό σου και δες αν όντως έχεις αισθήματα για αυτό το άτομο ή αν σου βγαίνει εγωισμός ή απλά θέλεις να παίξεις. Γιατί αν όντως νιώθεις πράγματα τότε αξίζει να μιλήσεις με τη φίλη σου για την κατάσταση και να της τα εξηγήσεις όλα.

Τι σχέση είχε ο άνθρωπος αυτός με τη φίλη σου

Είχαν μια ωραία, υγιή σχέση ή της φερόταν ανώριμα; Χώρισαν γιατί η σχέση έκανε τον κύκλο της της ή επειδή έγινε κάτι και τους έκανε να σπάσουν; Αν ισχύει το πρώτο, τότε οκ τα αισθήματα και από τις δυο πλευρές έχουν μάλλον τελειώσει, οπότε μπορείς να εξετάσεις το ενδεχόμενο.

Τι νιώθει εκείνος γενικά και ειδικά

Σε θέλει όσο εσύ; Έχει αφήσει εντελώς πίσω την πρώην του; Μήπως την σκέφτεται ακόμα και θέλει απλώς να την κάνει να ζηλέψει; Για αυτό λοιπόν μίλα ανοιχτά μαζί του και δες τι σκέφτεται και τι νιώθει.

Μπορεί να χάσεις μια φίλη

Πρέπει να έχεις στο νου σου ότι όλα τα παραπάνω μπορεί να φέρουν ρήξη στην σχέση σου  με τη φίλη σου και είναι και πολύ λογικό αν συμβεί αυτό από πλευράς της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
11 / position1: 509 / position2: 697
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb