ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ζώδια του μήνα: Nοέμβριος

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ζώδια του μήνα: Nοέμβριος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Μια προαγωγή ή ακόμα, μια αύξηση στο μισθο θα σας φτιάξει το κέφι! Είναι μια περίοδος με ένταση όπου καποια πράγματα τελειώνουν και στις ερωτικές αλλά και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, και καλύτερα γιατί δεν πήγαινε άλλο. Καλά τα προσωπικά σας θα πάρουν φωτιά! Και μη ξεχνάτε τη μάσκα σας! 

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα προκύψουν ζητήματα ανταγωνισμού υπογείως και μικροπροβλήματα επαγγελματισμού σε κάποιες εξτρα δουλειές. Στα οικονομικά σας, κάποια απρόβλεπτα έξοδα σας αποσυντονίζουν αρκετά την περίοδο αυτή, τα οποία πρέπει να τα βάλετε σε σειρά και τάξη. Και μη ξεχνάτε τη μάσκα σας! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δείξτε υπομονή και μεγαλύτερη ευελιξία από ό,τι συνήθως. Μπορείτε να επισημοποιήσετε την σχέση σας, ή να κάνετε σχέδια για νέα μέλη στην οικογένεια. Προσοχή στην υγεία σας και στην υγεία των υπολοίπων. Και μη ξεχνάτε τη μάσκα σας! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα άστρα θα σας φέρουν σε επαφή με άτομα με κύρος και καλή επαφή με τον σύντροφο. Στον επαγγελματικό τομέα θα γίνει μια μεγάλη συνεργασία, μια μεγάλη συνάντηση, όπου θα χρειαστεί να λειτουργήσει το ένστικτο και η φιλοδοξία. Και μη ξεχνάτε τη μάσκα σας! 

ΛΕΩΝ

Η εμμονή στη δουλειά μπορεί να σας βγει τώρα και μόνο τώρα σε καλό - έρχεται μια πολύ καλή αμοιβή εξαιτίας της εργατικότητάς σας! Προσοχή μεγάλη για να μην γίνουν μπερδέματα που δεν θα βρουν εύκολα λύση στα προσωπικά σας με λόγια που είπατε σε τρίτους για φίλους. Και μη ξεχνάτε τη μάσκα σας! 

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την περίοδο θα υπάρξει και κάποιο φλερτ στη δουλειά και επίσης μια μικρή παρεξήγηση με φίλους. Το σπίτι και η οικογένεια είναι στο προσκήνιο. Επίσης σκέφτεστε την επιστροφή στα θρανία με ένα μεταπτυχιακό. Μια μετακόμιση, μια επισημοποίηση, και μια μεγάλη αλλαγή έρχονται! Και μη ξεχνάτε τη μάσκα σας! 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Κρατήστε σε ένα σταθερό επίπεδο τις καταστάσεις στη δουλειά χωρίς προστριβές με τους άλλους γιατί πολλές από τις γνωριμίες σας θα είναι πολύ χρήσιμες από εδώ και πέρα! Αποδεχθείτε τις καταστάσεις όπως είναι και μην πιέζεστε να κάνετε πράγματα που δε σας πάνε για κάποιο λόγο! Και μη ξεχνάτε τη μάσκα σας! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν θέλετε να ενημερώσετε ένα άτομο ή να συζητήσετε κάτι που θα σπάσει τον πάγο μεταξύ σας, μην το σκέφτεστε πολύ… Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα και ίσως φορτίζετε υπερβολικά τον εαυτό σας. Δεν θα διακόψετε τη ροή σας αν διαθέσετε λίγο χρόνο σε μια ανασυγκρότηση… Και μη ξεχνάτε τη μάσκα σας! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Oι συνεργασίες σας εξελίσσονται και θα μπορέσετε να πάρετε τελικές αποφάσεις για τις προτάσεις που σας έχουν γίνει στα εργασιακά θέματα και τον επόμενο μήνα θα μπουν οι νέες βάσεις. Πραγματικά είναι μια περίοδος που έρχονται ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένατε. Και μη ξεχνάτε τη μάσκα σας! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα φαίνεσαι ορεξάτος/η, γεμάτος/η ζωή και θα δώσεις τον ίδιο τόνο και στους γύρω σου. Ήρθε η ώρα να ξεδώσεις, να βγεις από την καθημερινότητα. Η ερωτική ζωή μοιάζει στάσιμη και όσο και αν επιθυμείς κάποια αλλαγή η περίοδος δεν το επιτρέπει. Και μη ξεχνάτε τη μάσκα σας! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ό,τι αποφασίσετε. Τώρα είναι η ευκαιρία εσύ και ο σύντροφός σου να δείτε ξεκάθαρα τη δυναμική της σχέσης σας γι’αυτό αποφύγετε μεγάλες αποφάσεις για το μέλλον αφού όλα είναι ρευστά. Είναι πιθανό να είστε ευχαριστημένοι με αυτό που είδατε. Και μη ξεχνάτε τη μάσκα σας! 

ΙΧΘΕΙΣ

Οι καταστάσεις σας έκαναν να μάθετε να αντιμετωπίζετε τους φόβους σας και ξεφύγατε από τη συντηρητική στάση που διατηρούσατε χρόνια. Μια εργασιακή πρόταση που θα σας γίνει, μπορεί να μη σας ξετρελάνει αλλά θα φέρει λεφτά στο πορτοφόλι και θα βοηθήσει κατά πολύ στο σταθερό εισόδημα. Και μη ξεχνάτε τη μάσκα σας! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
23 / position1: 27 / position2: 452
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb