ΥΓΕΙΑ

Είσαι σίγουρη πως χρησιμοποιείς σωστά τα αντισηπτικά σου μαντηλάκια;

Κι όμως κάτι κάναμε λάθος τόσο καιρό
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Είσαι σίγουρη πως χρησιμοποιείς σωστά τα αντισηπτικά σου μαντηλάκια;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν παίρνεις ένα αντισηπτικό μαντηλάκι το ανοίγεις βιαστικά, περνάς μια φορά τα χέρια σου και το πετάς; Όταν απολυμαίνεις το κινητό ή τα κλειδιά απλώς τα περνάς στα γρήγορα; Δες πώς είναι ο τρόπος ο σωστός, ο επιστημονικός

Αν αποφασίσεις να απολυμάνεις το κινητό σου, πρέπει να το περάσεις αρκετές φορές με το μαντηλάκι σου και αν είναι το πόμολο της πόρτας,που το έχουν πιάσει όλοι, τότε απλώς άσε το μαντηλάκι και πιάσε το Detol ή τη χλωρίνη.

Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά απολυμαντικά μαντηλάκια, κάθε ένα από τα οποία έχει ξεχωριστό χρόνο δράσης. Επομένως έχει μεγάλη σημασία να το αφήνεις μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω αν χρειάζεται, μην το ξεπετάς!

Αν πρέπει να απολυμάνεις τα όργανα γυμναστικής ή το στρωματάκι στο γυμναστήριο καλύτερα ξόδεψε μερικά παραπάνω για να κάνεις καλή δουλειά. Και πάλι, μη βιάζεσαι. 

Για να έχει νόημα η απολύμανση πρέπει να το αφήσεις να στεγνώσει φυσικά, και ως τότε μην αγγίζεις το αντικείμενο. Μην χρησιμοποιείς ξανά τα μαντηλάκια μετά από λίγη ώρα ακόμη κι αν παραμένουν υγρά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
3 / position1: 457 / position2: 842
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb