ΜΟΔΑ

Mε αυτά τα 10 ρούχα και αξεσουάρ... έκλεισες για τα φθινοπωρινά σου outfit

Autumn fashion here we come
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Mε αυτά τα 10 ρούχα και αξεσουάρ... έκλεισες για τα φθινοπωρινά σου outfit

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δες τα παρακάτω και φτιάξε την φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα

Φέτος οι παντελόνες και τα "χαχόλικα" ρούχα αποκτούν μια πιο ιδιαίτερη προσωπικότητα, και παντός είδους φόρμες και oversized μπλούζες έρχονται για τα καλά στη ζωή μας!

Θα χρειαστείς ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια (ή δερματίνη δεν θα τα χαλάσουμε εκεί) για τα κρύα πρωινά ή τα βράδια που θα είσαι έξω.

Σίγουρα το animal print φέτος αποφάσισε να μας κάνει παρέα και δεν θα το αφήσουμε ήσυχο! Άλλωστε πλέον τα animal prints θεωρούνται neutral το οποίο σημαίνει πως μπορείς πολύ άνετα να φορέσεις ένα λεοπάρ πανωφόρι χωρίς να νοιώσεις πως είσαι εκκεντρική. Το ίδιο ισχύει και για τα αξεσουάρ.

Ένα μαύρο σακάκι θα σε σώσει σε όλες τις περιστάσεις. Σημαντικό είναι να σου ταιριάζει "κουτί", κοινώς δεν πρέπει να είναι πιο φαρδύ ή πιο στενό απ’ όσο πρέπει. Και επειδή είναι και σούπερ μόδα, βάζε πού και πού και μια ζώνη στη μέση σφιχτά σφιχτά, για να αλλάζεις το στυλ του!

Φυσικά τα sneakers είναι το άλφα και το ωμέγα στο πρωινό ντύσιμο αν αποφασίσεις να το παίξεις casual chic. Αγόρασε ένα ωραίο αθλητικό που είναι statement και μην ασχοληθείς καν με το υπόλοιπο λουκ.

Ένα λευκό πουκάμισο μπορεί να κάνει κάθε ντύσιμο λιγο πιο sophisticated και elegant. 

Ένα δερμάτινο biker jacket βάζει λίγο ροκ στη ζωή σου και κάνει το ντύσιμό σου πιο ανάλαφρο και νεανικό! 

Τα cargo pants ήταν στη δεκαετία του 90 το πιο hot παντελόνι - το φορούσαν ΟΛΕΣ, διάσημες και μη. Ήρθε πάλι στη μόδα και σου εγγυόμαστε πως είναι πολύ άνετο!

Δερμάτινα μποτάκια, είναι και πάλι η εποχή σας - ή μήπως δεν έφυγε ποτέ η εποχή σας και θα είστε για πάντα διαχρονικά και τέλεια;

Puffer coats, άνετα, ζεστά, ιδανικά για τις μέρες που είτε κρυώνεις είτε δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη για να ασχοληθείς με το ντύσιμό σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb