ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Tα δυο πράγματα που πρέπει να έχεις για να πετύχεις όσα θες

Όσα σου προτείνει ο Νικόλας Ουρανός, Life & Relationship Coach
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Tα δυο πράγματα που πρέπει να έχεις για να πετύχεις όσα θες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε σημαντική αλλαγή στη ζωή μας απαιτεί από εμάς ξεβόλεμα που δείχνει πόσο θέλω πραγματικά να αλλάξω. Ο καταλύτης που θα απελευθερώσει και θα φέρει επιτέλους κοντά μας τα όνειρά μας είναι η εμπιστοσύνη και η δέσμευση. Όταν αυτές εκλείπουν καμιά από τις προσπάθειές μου, όσο φιλότιμες κι αν είναι, δεν επιβραβεύονται.

Για να ζήσεις όσα ονειρεύεσαι πρέπει να είσαι η πρώτη που θα δείξεις εμπιστοσύνη στο όραμά σου και θα δεσμευτείς για αυτό. Χρειάζονται αυτές οι αποδείξεις θέλησης, δύναμης και αποφασιστικότητας. Μόνο αυτές οι απτές αποδείξεις στοιχειοθετούν την πραγματική αλλαγή. Όσα likes κι αν κάνεις και όσα βίντεο αυτοανάπτυξης κι αν παρακολουθήσεις στο Youtube, αν δεν δέσεις το όνειρό σου με τα γερά σχοινιά της δέσμευσης, δεν το θέλεις πραγματικά. Σταμάτα να εκτοξεύεις από παντού αστήρικτα "θέλω" και "προσπαθὠ" κι άρχισε σιγά σιγά αλλά αποφασιστικά να τα μετατρέπεις σε "δουλεύω" και "αποφασίζω".

Αν δεν δουλέψεις και δεν επενδύσεις σε ανθρώπους που έχουν το πρόγραμμα, τη μέθοδο, τα εργαλεία και την εμπειρία να γίνουν το... GPS σου στη διαδρομή της αλλαγής, περιμένεις μια ουρανοκατέβατη αλλαγή που δεν θα έρθει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σ'το υπογράφω. Χωρίς τη δέσμευση και χωρίς να εμπιστευτούμε τον εαυτό μας ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο, θα τα κουτσοκαταφέρνουμε, θα ζούμε μικρές αναλαμπές και θα περιμένουμε πάντα την κατάλληλη χρονική συγκυρία.

Η δέσμευση και η εμπιστοσύνη είναι, λοιπόν, το γενναίο αντίτιμο για την αλλαγή που τόσο θέλεις.


Νικόλας Ουρανός, ACC
Βραβευμένος συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα, Ομιλητής, Life & Relationship Coach
Κατέβασε δωρεάν τις 38 πρώτες σελίδες από το διεθνές bestseller Ευ Ζην Τώρα και ανακάλυψε ένα εγχειρίδιο πλοηγό για την ανάπτυξη του εαυτού σου! Πάρε τη δυνατή πρόγευση για όλα τα σημαντικά που σε περιμένουν!

Πάρε την ευκαιρία για δωρεάν life coaching συνεδρίες, για να δοκιμάσεις χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό που διακρίνουν τα προγράμματα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 331 / position2: 1151
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb