ENTERTAINMENT

Πού χάθηκαν αυτές οι Ελληνίδες τραγουδίστριες μετά τις 90s επιτυχίες τους;

Η καθεμία έκανε άλλες επιλογές
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πού χάθηκαν αυτές οι Ελληνίδες τραγουδίστριες μετά τις 90s επιτυχίες τους;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιες αγάπησαν τόσο τον χώρο της showbiz που δεν τον άφησαν. Άλλες έριξαν μαύρη πέτρα. Για να δούμε μερικές εξ αυτών που τότε περνούσαν και σείονταν ο τόπος!

Ελίνα Κωνσταντοπούλου

Σταμάτησε εντελώς το τραγούδι εδώ και 10 χρόνια, και διατηρεί ζαχαροπλαστείο - ενώ ταυτόχρονα φτιάχνει κοσμήματα. "Τα κακά ήταν περισσότερα από τα καλά στη δουλειά της τραγουδίστριας" λέει η ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθηνά Χαϊκάλη

Ζει στη Ζάκυνθο, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και απέκτησε μία κόρη. Ζει μια ήρεμη και ευτυχισμένη ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και, όπως αποδεικνύεται από τα 15 χρόνια που απέχει από το τραγούδι, δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή της.

Κατερίνα Τοπάζη

Έκανε μεγάλες επιτυχίες τη δεκαετία του 90 και συνεχίζει και σήμερα να εργάζεται ως τραγουδίστρια και να παράγει μουσική, ωστόσο με διαφορετική απήχηση. «Με χάσατε γιατί για κάποια χρόνια έφυγα στην Αμερική. Ξαναγύρισα. Ξαναέφυγα» λέει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της. 

Βίκυ Χαρίτου

Η Βίκυ Χαρίτου αποσύρθηκε από το τραγούδι επέστρεψε στο Πανεπιστήμιο, πήρε το πτυχίο της στα 38 της και πλέον διδάσκει Αγγλικά στο Αμερικάνικο Κολέγιο στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
12 / position1: 180 / position2: 428
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb