ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που θα περάσουν ένα ζόρικο Σαββατοκύριακο

Έχουμε και ανάδρομο Eρμή παιδιά, μη το ξεχάτε
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα ζώδια που θα περάσουν ένα ζόρικο Σαββατοκύριακο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τον Ερμή ανάδρομο, δεν περιμένουμε και τίποτα της προκοπής, ωστόσο κάποιοι από εμάς θα ζοριστούν λίγο παραπάνω

Κριός: Μεγάλες αλλαγές και καμιά φορά, επίπονες

Όταν ήσασταν παιδί, θυμάστε πώς νιώθατε πόνο στις αρθρώσεις σας όταν ψηλώνατε; Κάπως έτσι είναι και η ζωή γενικά. Κάθε αλλαγή μας ζορίζει. Αυτή η δυσκολία ήταν η απόδειξη ότι μεγαλώνετε και γινόσασταν το άτομο που πάντα έπρεπε να είστε. Το ίδιο γίνεται και τώρα μόνο που ο "πόνος" δεν είναι σωματικός. Εμπιστευτείτε τη διαδικασία. Διώξτε ανθρώπους και όλη την αρνητική ενέργεια που δεν χρειάζεστε πια στη ζωή σας, όσο κι αν σας πονέσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέων: Αντιμετωπίζετε συγκρούσεις στην προσωπική σας ζωή

Είναι εύκολο να αποφύγετε τις συγκρούσεις στο σπίτι αν δεν πολυκάθεστε μέσα. Μπορείτε να φύγετε από το σπίτι και να ταξιδέψετε πολύ μακριά από το πρόβλημα. Παρόλο που το πρόβλημα μπορεί να μην σας κυνηγήσει, θα περιμένει πάντα την επιστροφή σας καθώς παραμένει άλυτο. Το πιάσατε το νόημα; O ανάδρομος, είναι σαν να σας κρατά κλειδωμένους στο σπίτι για να έρθετε αντιμέτωποι με τα ζητήματα που προσπαθείτε να ξεχάσετε και θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να τρέξετε πια μακριά τους.

Τοξότης: Μαθαίνετε πώς να συγχωρείτε τους άλλους και τον εαυτό σας

Ποια αρνητικά συναισθήματα συνεχίζετε να βιώνετε για τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά; Η συγχώρεση δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε ό,τι έγινε αλλά ότι το αφήνουμε πίσω. Ο, τι συνέβη συνέβη και δεν μπορείτε να αλλάξετε το παρελθόν. Ο ανάδρομος λοιπόν στην περίπτωσή σας θα σας υπενθυμίσει τι πρέπει να αφήσετε πίσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
6 / position1: 143 / position2: 666
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb