THINK

Πώς η γυναίκα του Stephen King έσωσε την καριέρα του

Ο μεγάλος συγγραφέας και η οικογένειά του πέρασαν πολύ δύσκολα χρόνια
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς η γυναίκα του Stephen King έσωσε την καριέρα του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Αν δεν έχετε μόλις κατέβει από το διάστημα, γνωρίζετε τον Stephen King.

Τι να πρωτοσκεφτούμε, το It, το The Shining και πόσα ακόμα!

Αλλά προτού γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους συγγραφείς του λογοτεχνικού κόσμου, ο Stephen King θέλησε να παραιτηθεί... Ναι! Ο συγγραφέας σε κάποια φάση, απογοητεύτηκε τόσο πολύ που θέλησε να τα παρατήσει. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η οικογένεια του King το 1973, ζουσε σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα, το αυτοκίνητό τους ήταν χαλασμένο, εκείνος εκτός από αναπληρωτής καθηγητής τα Σαββατοκύριακα δούλευε σε βενζινάδικο και η γυναίκα του, Tabby, σε ένα κοντινό Dunkin 'Donuts.

Δεν είχαν χρήματα για να αγοράσουν μια γραφομηχανή και έτσι πήραν την παλιά και σκουριασμένη γραφομηχανή της γυναίκας του που την είχε από μικρή. Κάθε βράδυ ο Stephen King προσπαθούσε να γράψει έστω ένα μικρό διήγημα, βάζοντας την γραφομηχανή δίπλα στο πλυντήριο ρούχων.

Μια μέρα, πρότειναν στον συγγραφέα να πάρει μια μικρή δουλειά στο σχολείο της περιοχής τους και να βγάλει λίγα λεφτά παραπάνω. Αυτό όμως σήμαινε πως δεν θα είχε πια χρόνο να γράφει. Η γυναίκα του δεν το δέχτηκε! Έτσι ο Stephen King συνέχισε να γράφει και σιγά σιγά τα διηγήματά του βρήκαν χώρο σε πολλά περιοδικά, κι από εκεί άρχισαν οι προτάσεις για βιβλία...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
5 / position1: 94 / position2: 376
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb