ENTERTAINMENT

Η τέλεια απάντηση της Rihanna όταν την κοροϊδεψαν σε φωτογραφία της

Αυτό θα πει πραγματικό savage
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η τέλεια απάντηση της Rihanna όταν την κοροϊδεψαν σε φωτογραφία της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γενικά οι διάσημοι αγνοούν τα σχόλια του κόσμου στα social media, είτε είναι καλά, είτε είναι κακά. Πολύ σπάνια θα απαντήσουν στους απλούς κοινούς θνητούς. Η Rihanna όμως φαίνεται ότι θέλει να έχει αλληλεπίδραση με το κοινό της και απαντάει σε στα σχόλια του και μάλιστα σε αυτά που της κάνουν hate.

Για παράδειγμα, πριν μερικές μέρες η Κourtney Karashian απάντησε σε ένα σχόλιο σχετικά με τα μακριά μαλλιά του γιου της. Τώρα, η Rihanna, απάντησε σε έναν θαυμαστή της που τη ρώτησε για τη χρήση του αντηλιακού κατά τη διάρκεια των κρύων ημερών.

Τα τελευταία χρόνια, η ίδια διατηρεί μια πολύ επιτυχημένη εταιρεία καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς, Fenty Beauty και Fenty Skin και ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες της, όπου τα προμοτάρει. Πρόσφατα δε, ανέβασε μια φωτογραφία όπου φορά το αντηλιακό της καινούργιας σειράς των προϊόντων της, ενώ βρισκόταν στην μπανιέρα της.

Ένας follower της, είχε την ιδέα να της σχολιάσει, λέγοντας της  ¨Είναι χειμώνας, δεν χρειάζεσαι αντηλιακό”, προφανώς με σκοπό να την κοροϊδέψει. Η Rihanna όμως δεν μάσησε τα λόγια της και του απάντησε με τον πιο τέλειο τρόπο, λέγοντας του “Σε αγνοώ. Θα έχεις ρυτίδες σύντομα αν πιστεύεις ότι το αντηλιακό πρέπει να φοριέται μόνο το καλοκαίρι”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

just protecting my melanin while they try to eradicate it! @fentyskin #FentySkinStartRs mini gang!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Είναι γνωστό ότι το αντιηλιακό είναι απαραίτητο χειμώνα καλοκαίρι, καθώς ο ήλιος έχει γίνει πολύ δυνατός και πολύ επικίνδυνος για το δέρμα. Η ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει ρυτίδες και άλλα σημάδια το δέρμα, ενώ ευθύνεται και για τον καρκίνο του δέρματος. Επίσης, πρέπει να ξέρεις ότι η ακτινοβολία από τις οθόνες, όπως του κινητού και του υπολογιστή βλάπτουν επίσης το δέρμα, για αυτό είναι καλό να χρησιμοποιείς προϊόντα που δρουν κατά του μπλε φωτός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 556 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb